Neem contact op:

Image
Top
Menu

Workshop “Kleur geven aan je werkende leven”

Workshop Kleur geven aan je werkende leven.

Heb je moeite om kleren te vinden die je mooi staan? Wil je leren hoe je sneller en makkelijker kleding kunt kopen die je flatteert? Of hoe je met gekleurde accessoires zoals schoenen, brillen, stropdassen en sieraden je eigen stijl creëert? Kom dan naar de workshop ‘Kleur geven aan je (werkende)leven’. Met behulp van verschillende voorbeelden en materialen laat ik mijn klanten op een interactieve manier zien wat kleur met je doet. Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur. Gaandeweg de workshop kom je erachter welk kleurentype je bent. Als je weet welke kleuren je laten stralen, kun je je kleding, haar en make-up daarop aan passen. En dat scheelt een hoop gedoe in winkels, bij de kapper of de opticien. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Workshop ‘Kleur geven aan je werkende leven’

Alleen een kleurenanalyse? Analyseren huid, haar, oogkleur, bepalen kleurtype, zilver/goud analyse ( sieraden), mat/glans analyse. Inclusief persoonlijke topkleurenkaart en een gepersonaliseerde pdf voor jouw kleurentype. Investering 79 euro p.p. 2 tot 4 personen 75 euro p.p.

Inclusief make-up advies 110 euro p.p. 2 tot 4 personen 100 euro p.p.

Meerdere personen workshop interactief, deelnemers gaan zelf aan de slag met duidelijke analysedoeken, zilver/goud analyse ( sieraden), bepalen kleurtype ( tot 12 types) investering 55 euro tot 8 personen, 10 tot 15 personen 39 euro p.p. Inclusief  persoonlijke topkleurenkaart en pdf

Klanten vinden van deze workshop:

Marieke: Een super middag! Ik kende wel de kleurenleer van Johannes Itten, ik heb ook het boek, maar had me nooit gerealiseerd dat het ook kon worden toegepast op kleding. Wat ik mooi vond om te zien dat de kleur van huid en ogen echt veranderde door de omgevingskleur. De kleur deed wat voor je of niet! Dus ik ben blij met de kleurenkaart. En met het advies van de lipgloss en het ooglijntje.

Wietse: Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Mijn garderobe hangt nu op kleur.

Woonzorg Mepppel: Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.

Bedrijven waar STIJLwerkt deze workshop heeft gegeven:

isala-klinieken  logo