Neem contact op:

Image
Top
Menu

Workshop “Stijlvol samenwerken”

Een succesvol bedrijf begint bij jezelf en je personeel. Want je succes valt of staat met wat jij en je medewerkers uitstralen, de kwaliteit die je levert en hoe klantvriendelijk je bent. Ben jij ondernemer en wil je dat je personeel representeert waar jij met je bedrijf voor staat? Wil je als manager dat je team er representatief uitziet? Heb je moeite om je medewerkers persoonlijk aan te spreken op hun uiterlijk?

Dan kun je bij mij terecht voor een workshop ‘Stijlvol samenwerken’. Ik maak personeelsleden op een luchtige manier bewust van hun uitstraling en hoe ze met simpele aanpassingen er verzorgd, aantrekkelijk en professioneel uit kunnen zien. Dat voorkomt pijnlijke gesprekken tussen werkgever en werknemer. En het helpt je een bedrijfsidentiteit te creëren die past bij je product of dienst en vooral je doelgroep aanspreekt. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Workshop ‘Stijlvol samenwerken’

STIJLwerkt inzetten om samen te kijken naar de gewenste uitstraling van de organisatie? STIJLwerkt laat mensen groeien in hun zelfvertrouwen en uitstraling. Investering 395 euro tot 10 personen

Zie ook andere workshops voor teams STIJL workshop man/vrouw

Kleur man/vrouw

afspraak maken?

Klanten vinden van deze workshop:

Nico van Houten, directeur Woodselect: Wij hebben zeker iets gehad aan de tips en trucs van Tiny.
Met name dat wij nu besloten hebben om juist niet terug te gaan in kleding, maar het ‘gewoon’ bij kostuum en stropdas te houden.
Wie weet maken we in de toekomst nog eens gebruik van Tiny haar diensten.

Loes Eeftink, senior accountmanager: Goede tips over kleding en kleur en wat voor impact dat heeft in iemands presentatie.

STIJLwerkt

Ook voor Waterschap Vechtstromen heb ik op een luchtige manier een aantal voorlichters bewust gemaakt van hun uitstraling en hoe ze met simpele aanpassingen er verzorgd, aantrekkelijk en professioneel uit kunnen zien.

STIJLwerkt

Mirjam Doornbusch; Adviseur werkgeverspunt, Afdeling werk, re-integratie en participatie. De vrouwen vonden de workshop leerzaam,interessant en hebben interesse in een vervolg. De hand-out die meegegeven is, is een mooie samenvatting waar de vrouwen thuis mee aan de slag kunnen.

STIJLwerktSTIJLwerkt

STIJLwerkt

Voor een bestuurder en midden managers de workshop “Stijlvol samenwerken” gegeven en een workshop “kleur geven aan je werkende leven” Deze workshops waren voor mannen en vrouwen.

Expertise Zorg: Inhoudelijk erg interessant.

kracht-on-tour-logo     Evenement  “Ontspannen Werk(t) kracht-on-tour-foto-2  kracht-on-tour-foto-1