Neem contact op:

Image
Top
Menu

privacyverklaring | STIJLwerkt

Privacyverklaring

Omdat ik met mijn blog en website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik deze privacyverklaring opgesteld. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn, volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Persoonsgegevens

Voor klanten van STIJLwerkt vraag ik altijd om een vragenformulier in willen vullen met vermelding van naam, adres, e-mail gegevens en telefoonnummer. Deze gegevens worden nooit aan derden vermeld. Op mijn blog en website worden behalve de foto en de naam van de geportretteerden geen persoonsgegevens vermeld. Mocht iemand onverhoopt toch willen dat de foto(s) verwijderd worden, is een mailtje voldoende en zal ik daar zo snel mogelijk gehoor aan geven.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je je inschrijft voor de e-mail nieuwsbrief onderaan de pagina heb ik je naam en je e-mailadres nodig. Verder onthoudt mijn website wanneer je je hebt ingeschreven en zie ik wanneer je je eventueel weer hebt uitgeschreven.
Als je een reactie plaatst onder een van mijn blogs vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op mijn website. Ikzelf gebruik die alleen als ik je zou willen benaderen. Ik zal nooit zonder overleg met de betrokkenen adres- en/of email gegevens verstrekken aan derden.
Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die mij, spam sturen etc. kan blokkeren.

Delen van persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van mijn website Antagonist B.V. Antagonist is gevestigd in Enschede, er worden geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

Als je je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief die door Your mailing list wordt verstuurd, dan worden alleen je naam en e-mail adres bewaard. Met enige regelmaat ontvang je per mail een overzicht van de nieuwste blog en of tips. Je kunt je altijd simpel en op ieder moment uitschrijven.
Lees hier : https://www.ymlp.com/nl/algemene-voorwaarden.html

Recht

De privacy wetgeving brengt verschillende rechten mee. Je hebt het recht om je gegevens te veranderen of te wissen. Ook kun je bezwaar maken tegen het verwerken van persoonsgegevens. Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoons gegevens te gebruiken, kun je die toestemming te allen tijde intrekken, zonder opgave van redenen.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via het contactformulier op STIJLwerkt.nl of via mijn mailadres.