Neem contact op:

Image
Top
Menu

Zichtbaarheid en uiterlijke presentatie in één dag. | STIJLwerkt

Zichtbaarheid en uiterlijke presentatie in één dag.

Sta jij met plezier voor de spiegel?

STIJLwerkt
Weg met kledingstress in één dag!

Vaker in beeld komen is essentieel om met je bedrijf te groeien.

Wil je meer zichtbaar zijn? Dan zal je uit je comfortzone moeten komen met je uiterlijke presentatie en zichtbaarheid.

Veel mannen en vrouwen worstelen met hun uiterlijke presentatie en zichtbaarheid.

Kledingstress en keuze wat trek ik aan naar een bepaalde gelegenheid.

Als je merkt dat kleding niet meer klopt bij wie je bent. Maar je wilt wel dat kleding laat zien wie je bent, maar weet niet hoe je dat moet aanpakken? Dan help ik je in één dag. Want je bent altijd druk, dus één dag is te doen. Het scheelt tijd en geld. Want het resultaat is een zelfverzekerd en tevreden gevoel over je uiterlijke presentatie. Je hebt immers een goed en eerlijk advies gehad. Dat kun je in een kledingwinkel niet altijd zeggen.

In één dag bepalen we wat zijn jouw kernwaardes? Wat wil jij uitstralen en welke stijl heb jij? Samen kijken naar nieuwe kledingsets die bij jou passen en shoppen. Tussendoor een lekkere lunch en als je dat wilt, gaan we eens door je bestaande kleding. Om te kijken wat kan weg en wat heb je nodig.

We gaan op zoek naar; wat maakt jou uniek? Innerlijk en uiterlijk in overeenstemming. We gaan kijken naar de 5 noodzakelijke elementen van jouw uiterlijke presentatie. Elke verandering van een element heeft meteen effect op je uitstraling. Plan een datum en bel of mail me als jij dit nu echt wilt. http://www.stijlwerkt.nl/contact/

Vooraf ontvang je een paar opdrachtjes ter voorbereiding. Zodat je het meest uit deze dag haalt, en ik mij goed kan voorbereiden op jouw specifieke wensen.