Image
Top
Menu
18 februari 2015

Het meest mooie van jou

Het meest mooie van jou

Het meest mooie van jou

Het meest mooie van jou kan je laten zien, zelfs ondanks een klein budget of met figuurproblemen. Je kan er toch elke dag prachtig uit zien. Je moet dan wel weten wat voor kleding bij je past. Welke modellen, stoffen en prints. En welke persoonlijke touch jouw eigen look maakt.

Maar ook kleding waar je je erg prettig in voelt. Sommige mensen willen graag stoffen die aaibaar zijn. Zacht aanvoelen. Maar als je een recht lichaam hebt, dan zijn dikkere stoffen beter. Waar maak je die mix?

Want kleding is meer dan wat je alleen maar mooi vindt. Welke kleding past het beste bij jouw lichaam, welke kleuren, detail, prints en proporties van lengte.

Het meest mooie van jou

Het begint bij de basis: Wat is het meest mooie van jou? Dat accentueren en het minst mooie verbloemen. Uitzoeken wat jouw gezicht bijna nog mooier maakt. Dat kan door middel van jouw mooiste kleuren dicht bij je gezicht dragen maar ook een mooie natuurlijke make-up.

Hoe je je haar het beste kan dragen, welk model en eventueel welke kleur. Dat is natuurlijk ook weer afhankelijk van welk type je bent. De één wil er graag vrouwelijk uit zien. De ander eerder sportief of wil gewoon graag kort haar.

Welke stoffen passen het mooiste bij jouw lichaam en welke prints. STIJLwerkt helpt je bij het uitzoeken van de voor jouw beste kledingstukken zodat je die zo aan kunt trekken.

Kleding stukken uitzoeken die het beste bij jou lichaam passen, de juiste pasvorm die jouw figuur flatteren. Ontdek wat voor jou het beste werkt in wat voor stijl jij je het beste voelt. Ga voor een totaal advies dan kom je het beste tot je recht. Een investering die zich terug verdient. Eerst verder lezen

Neem gerust Contact met mij op.