Image
Top
Menu
14 februari 2015

Kleurentype Winter

Kleurentype winter

wintertype

 

Als kleurentype winter, welke kleuren kun je dan het beste dragen? Haar: zwart tot donkerbruin.

Kleding voor het kleurentype winter zijn, heldere, levendige, koele kleuren. Deze staan je prachtig. Ook spierwit en zwart staan goed. Alleen het wintertype staan deze kleuren. 

Denk aan contrasten als winters landschap. Koel rood, fel roze en een ijzig lila staan goed. Alle grijzen, van antraciet tot zwart maar ook zwartbruin. Opvallend groen tot donkergroen en koel turkoois, helder koningsblauw, ijs blauw of donkerblauw. Felle kleuren kun je naar hartenlust combineren.

Kleurentype winter

Het is niet zo makkelijk om even te bekijken of je ook echt een kleurentype winter bent. Er zijn meerdere variaties. En, je kleurenpalet is dan ook echt wat afwijkend. Je kan ook een winter/lente type zijn. Of een winter/zomertype. Ook zijn er winter/herfst types. En inderdaad zeker veel kleurverschil. 

Voor een mooi eigen palet is een kleine investering al mogelijk. Nog onder de 100 euro kan je een kleurenanalyse laten doen. Wat een besparing op miskopen. 

Ben jij benieuwd of je een kleurentype winter bent? Kom voor een kleurenanalyse. Alleen of met je team. Workshop “Kleur geven aan je werkende leven”

Wil je meer advies of heb je een vraag? Contact