Image
Top
Menu
10 februari 2015

Shoppen met Stijlwerkt

Shoppen met Stijlwerkt.

Shoppen met Stijlwerkt

Shoppen met Stijlwerkt hoe gaat dat? Een aantal klanten shop ik meerdere keren mee per jaar. We bekijken samen, wat heb je nodig. Voor welke gelegenheid. Ik weet vaak nog wel wat je in huis hebt om de combinaties te maken die nodig zijn. Dus dat is makkelijk.

Maar soms shop ik met een paar klanten die vriendinnen van elkaar zijn. Of een moeder met dochter. Die graag een onafhankelijk advies willen. Een vriendin zegt al snel dat ze iets mooi vind staan. Een moeder zeker. Die vind alles van de dochter mooi. Ik kijk met andere ogen naar het totaal plaatje. Verder lezen?  Hulp bij shoppen

Shoppen met Stijlwerkt

Afgelopen maandag heb ik met Jan (niet zijn echte naam) geshopt. Jan is een leuke vrijgezel 30+ man met een natuurlijk ogend lichaam. Dat betekent dat het voor hem belangrijk is dat kleding vooral lekker moet zitten.

Voor zijn werk moet het formeel maar het mag met een leuk hip iets. Helemaal Jan, want hij houdt van aparte schoenen. En kleding moet vooral het wouw effect hebben. Niet gewoon dus.

Hij past eigenlijk beter bij het Avontuurlijke type en dat is een stijl mix van hem. We hebben samen 4 uur geshopt en zijn compleet de tijd vergeten. Wel een winterjas ( + door draag jas die hij nog koopt, maar door de tijd was de winkel al dicht) 2 paar top schoenen, 2 paar kekke truien, 2 paar mooie basis overhemden en 2 paar flitsende shirts voor de zaterdag avond gekocht!

Allemaal kleding om hem te laten sprankelen. En het wauw effect! De schoenen en overhemden kunnen ook op de werkvloer gedragen worden.

Dit hebben we onder andere geshopt. Wil jij ook een keer met mij shoppen? Contact