Image
Top
Menu
9 maart 2015

Kleuradvies man stropdas

Kleuradvies man stropdas

Kleuradvies man stropdas

Twijfel je over een kleuradvies voor je stropdas als man? Iedere man draagt een andere kleur stropdas. Een zwarte vlinderstrik draag je bij Black Tie. Een witte vlinderdas draag je bij White Tie, bij het advies Smart Casual is een stropdas niet nodig. En al helemaal geen vlinderstrik. 

Bij Tenue de Ville;  liefst een effen das en bij Cocktail is een das weer niet verplicht. Als je gaat trouwen is een zijden stropdas erg mooi!

Het kiezen van de juiste stropdas hangt af van het overhemd en pak dat je erbij wilt dragen, je gemoedstoestand en de gelegenheid waar je het draagt.

Hoe je de mooiste kleur stropdas kunt kiezen heeft te maken met je oog, haar en huidkleur.

Kleuradvies man stropdas

Weet welke kleur je mooier staat. Een koele kleur of een warme kleur. Heb je wel eens iemand gezien met een oranje stropdas? Die er ziek en erg wit uit zag? Zeker weten dat deze man dan geen warme kleuren moet dragen. Het kan je pak maken of breken. Als je al een stropdas draagt, dan heb je vaak wel veel geld uitgegeven om er mooi uit te zien. Waarom dan niet perfect? Dat kan alleen al met een kleurenanalyse. Dan grijp je nooit mis wat kleur betreft. kleuradvies ook voor mannen

Kleuradvies man stropdas

Wil je weten welke kleur stropdas je het allermooiste staat? Wil je weten welke kleur overhemd en of pak jouw in je kracht zet. Of wil je ontdekken welke kleuren jou creatief of interessanter maken? Ontdek wat je top kleuren zijn en wat kleur allemaal met je kan doen.

Meer weten? Neem gerust contact op.