Image
Top
Menu
25 mei 2015

Klein budget of figuurproblemen?

Klein budget of met figuurproblemen?

Genoeg vrouwen, maar ook mannen met een klein budget of met figuurproblemen kunnen er toch elke dag prachtig uit zien. Weten wat voor kleding bij je past en welke persoonlijke touch jouw eigen look maakt. Want kleding is meer dan wat je alleen maar mooi vindt.

Welke kleding past het beste bij jouw lichaam welke kleuren, detail, prints en proporties van lengte.

Klein budget of met figuurproblemen

Het begint bij de basis: Wat is het meest mooie van jou. Dat accentueren en het minst mooie verbloemen. Uitzoeken wat jouw gezicht bijna nog mooier maakt. Dat kan al met een kleurenanalyse. Als je weet welke kleuren jou laten stralen. Dan ben je al een eind op weg als je kleding met die kleuren koopt. Dat kan heel goedkoop al met een mooie sjaal. Workshop “Kleur geven aan je werkende leven”

Dat kan door middel van jouw mooiste kleuren dicht bij je gezicht dragen maar ook als vrouw een mooie natuurlijke make-up. Hoe je je haar het beste kan dragen, welk model en eventueel welke kleur.

Klein budget of met figuurproblemen?

stijlwerkt

Welke stoffen passen het mooiste bij je lichaam en welke prints.

STIJLwerkt helpt je bij het uitzoeken van de voor jouw beste kledingstukken zodat je die zo aan kunt trekken. Items uitzoeken die het beste bij jou lichaam passen, de juiste pasvorm die je figuur flatteren. Ontdek wat voor jou het beste werkt in wat voor stijl jij je het beste voelt. Ga voor een totaal advies dan kom je het beste tot je recht. Stijladvies Een investering die zich terug verdient. Contact