Image
Top
Menu
3 mei 2015

Make-up deze zomer

Make-up deze zomer

De make-up is deze zomer natuurlijk. Op de catwalk zag je modellen met een vlekkeloze huid van louter foundation. Puur natuur.

Het lijkt of je voor deze zijdezachte vlekkeloze huid kunt besparen op make-up maar je hebt wel degelijk een goed arsenaal aan basis producten nodig.

De stijlen zijn – Of met – bruine, naturel en grijstinten oogschaduw en volle wenkbrauwen. Of met make-up in zorgvuldig gepolijste huid. Roze en beige tinten oogschaduw. Voor beide stijlen met een natuurlijke lipstick.

Nog een stijl die je gaat zien deze zomer en winter is make-up met blauwe oogschaduw, smokey eye, eyeliner en veel mascara. Rood of juist zachte tinten op de lippen, kleurrijke nagellak.

Make-up deze zomer

Tip voor de look:

Stap 1. Begin met een BB-cream. Deze zorgt dat er een egale teint ontstaat en dat de huid gaat stralen. Bovendien hecht de make-up zich beter aan een primer, zodat deze langer blijft zitten.

Stap 2. Om oneffenheden en vlekjes te camoufleren gebruik je vervolgens een vloeibare concealer die je met je vingers of een klein kwastje opbrengt. “Klop daarna uit met je vingertoppen.”

Stap 3. Breng met een blender ( eivormig sponsje) een vloeibare foundation aan of de mooie suncare make-up van Barbera Bort. Zorg dat je het product ook aanbrengt onder de ogen langs de neusvleugels en je hals voor een perfect, natuurlijk resultaat.

Stap 4. Breng een beetje rouge op als dat goed bij je gezichtsvorm staat.

Stap 5. Kam je wenkbrauwen en zet ze eventueel aan met een potlood die bij je wenkbrauwkleur staat.

Wil je weten hoe je met een paar basisproducten een sprankelend effect kunt bereiken?

Ik kijk graag samen met jou welke kleuren je het mooiste staan. Ook leer ik je hoe je jezelf het beste kunt opmaken. En ik adviseer je hoe je je ogen meer kunt laten spreken en hoe je er frisser uitziet. Laat me weten welke vragen je hebt, dan weet ik waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Contact

make-up workshop   make-up deze zomer