Image
Top
Menu
9 juni 2015

Kledingadvies? Boven de 40 jaar?

Kledingadvies? Boven de 40 jaar?

Een kledingadvies voor als je boven de 40 jaar bent. Ben je creatief? Dan past het bij je persoonlijkheid om een origineel uiterlijk te creëren.

Je hebt dan ook een unieke stijl en vaak creatieve hobby’s. Als je boven de 40 jaar bent, draag dan voortaan make-up, dan zie je er zo veel verzorgder uit.

Kledingadvies? Boven de 40 jaar

 

Onderhoud je kleding goed en zorg dat je kleurencombinaties draagt die bij elkaar passen. Weet welke kleuren je mooi staan dan kun je nog meer je eigen stijl creëren en klopt het. Val op met originele schoenen en laarzen. Combineer verschillende soorten stof maar houd de kleuren wel hetzelfde.

Kledingadvies? Boven de 40 jaar?

Kledingadvies? Boven de 40 jaar? Je stijl is natuurlijk. En gaat het je meer om een ongedwongen, simpele manier van kleden.

Je koopt liever T-shirts en breisels dan blouses. Je voelt je het fijnst in eenvoudige casual. Platte schoenen zijn gemakkelijk, maar probeer eens een laag punthakje voor een jonger uiterlijk. Kies voor moderne schoenen en laarzen en zorg dat ze bij de rest van je kleding passen.

Kledingadvies? Boven de 40 jaar?

Je stijl is City chic.

Dan houd je van een harmonieus uiterlijk en draag je liever ton sur ton dan felle contrasten in combinatie met neutrale kleuren. Ook heb je de juiste outfit voor elke gelegenheid in huis.

Je voelt je thuis in formele als in casual kleding. Draag ook op het werk modekleding. Draag je jeans samen met een jasje voor een wat andere, leuke stijl. Een jas op knielengte is een echte aanwinst voor je garderobe.

Breng kleur in je topjes, vooral in de zomer en in vakantie garderobe. Ga op zoek naar mooie merken waar je je gemakkelijk in voelt. Koop ook eens leuke, hippe schoentjes dan alleen maar kwaliteitsschoenen. Houd je sieraden modern.

Kledingadvies? Boven de 40 jaar?

Klassiek?  Dan houd je van elegante maar wel formele kleding. Deze is ook heel goed op elkaar afgestemd. Vervang de blazer eens door een mooi modern jasje. Probeer eens een grappige handtas in plaats van alleen het degelijke. Laat je haar in een moderne coupe knippen. Kies een winterjas in een tijdloze stijl. Blijf op de hoogte van de modetrends door het kopen van modetijdschriften.

Romantisch? Als je romantisch van stijl bent, dan voel je je aangetrokken tot kleding met details. Je garderobe zit vol franjes, ruches en plooitjes. Ook vind je het heerlijk om er vrouwelijk en gracieus uit te zien.

Kies voor lange rokken waar beweging in zit. Draag mooie panty’s of kousen en beperk de bloem motiefjes tot shawltjes en handtassen. Voor je werk kies je roze kleuren met halfdonkere tot donkere neutrale kleuren.

Kledingadvies? boven de 40 jaar?

Dramatisch? Dan ben je een impulsieve koper van kleding die opvalt. Je voelt je aangetrokken tot de nieuwste mode. Winkelen doe je vaak en leest modetijdschriften om up-to-date te blijven.

Je vindt het leuk om gezien te worden. Ook hou je van sterk contrasterende kleuren, vaak in combinatie met zwart. Boven de 40? Besteed geld aan opvallende accessoires. Als zwart niet in je kleuren pallet zit, neem dan de sterk contrasterende of fellere kleuren uit je pallet. Draag een grote zonnebril voor het wauw-effect. Kies voor een jas met een fleurige kleur.

Interesse voor een persoonlijk advies? Contact