Image
Top
Menu
22 maart 2016

Shoppen met mannen

Shoppen met mannen

Een paar voorbeelden over shoppen met mannen.

Heb je snel een mooi pak nodig voor je nieuwe opdracht of sollicitatie? Ik help je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit. Compleet met schoenen, sokken, overhemd en desnoods mooie manchetknopen.

Voorbeeld mijn klant Bas heeft snel een mooi pak nodig voor een bruiloft. Hij wil er perfect uit zien. Maar de paniek sloeg toe, toen hij op zijn telefoon allemaal foto’s te zien kreeg van vrienden met nieuw aangeschafte pakken. Hij wil er nog beter uit zien die dag dan zijn vrienden en misschien die avond wel iets anders aan trekken. Wat zullen ze opkijken.

Shoppen met mannen

 

Shoppen met mannen

Nog een voorbeeld, mijn klant Max zit op een nieuwe opdracht te wachten. Hij heeft al zijn contacten al benaderd om te vragen of hij ergens een opdracht kan krijgen. Plots wordt hij uitgenodigd voor een top functie bij een groot bedrijf. Dit bedrijf heeft opdrachten voor het hele jaar. Dan moet ik een hele goede indruk achterlaten.

STIJLwerkt bellen voor een afspraak Personal Shoppen, Tiny heeft mij al eerder geholpen.

Wil jij er ook verzorgd, aantrekkelijk en professioneel uit zien? Als image consultant leer ik je hoe je jezelf op een krachtige en natuurlijke manier kunt laten zien. Contact

Verder lezen?