Image
Top
Menu
16 augustus 2016

Je begint een bedrijf of wordt ineens directeur

Je begint een bedrijf of wordt ineens directeur

Je begint een bedrijf. Moet je dan een mantelpakje aan? Je wordt ineens directeur. Moet je dan een formele bril dragen? Of meer netwerken? Je gedragen als een bitch?

Wie ben jij met je bedrijf? Vaak begin je met een logo, een website, visite kaartjes. Maar jij dan? Jij bent het visitekaartje van je bedrijf. Hoe kun je er interessant uit zien zonder duurdere kleding te hoeven kopen?

Je begint een bedrijf of wordt ineens directeur.

Je begint een bedrijf en de kleding die je draagt is een afspiegeling van wat je over jezelf denkt en van je leven. Kleding, kleur en stijl advies kan leiden tot groot inzicht.

Je wordt ineens directeur. Kleding dragen waar je je goed bij voelt, wat comfortabel zit en waarbij je je goed over jezelf voelt maakt het leven echt beter.

De kleinste verandering in je kledingkast kan al een domino effect geven voor de toekomst.

Misschien heb je niets te dragen en zoek je naar antwoorden of vind je het moeilijk om te veranderen?

Je begint een bedrijf of wordt ineens directeur

Als je door een garderobe gaat, ga je ook door lagen van emoties.

We kijken naar de kleuren die je het mooiste staan, de kleding die het beste bij je lichaam passen, de functie zowel als de patronen en stoffen. De kleding voor verschillende gelegenheden die matchen met je levensstijl en de noodzaak van groei voor toekomstige doelen.

Al heel snel komen we door de harde kern van kleding wat weg kan en gaan we naar de goede items.

Alvast een tip: Draag geen kleding wat te veel kreukt. Zoals katoen, hennep of linnen. Je kunt beter kiezen voor stoffen als wol, acryl, viscose, polyester of nylon.

Ben je nieuwsgierig over wat ik voor je zou kunnen doen, bel of mail me gerust.

Je begint een bedrijf of wordt ineens directeur