Image
Top
Menu
9 september 2016

Een spiegel om je lichaam in te bekijken

Een spiegel om je lichaam in te bekijken.

Wat voor een spiegel heb je thuis om je lichaam te bekijken? Een make-up spiegel of heb je ook een spiegel waar je je helemaal in kunt zien.

Ik kom regelmatig bij mensen thuis waar geen grote spiegel aanwezig is, maar hoe wil je dan zien of je kleding goed zit of mooi staat. Het is altijd mogelijk om een spiegel te plaatsen, al is het maar aan de binnenkant van een kastdeur.

Een spiegel om je lichaam te bekijken

Iedereen is mooi zoals hij of zij is. Iedere vorm van lichaam heeft de mogelijkheid om er goed uit te zien. Je kunt jezelf trainen om goed te kijken welke kleding en accessoires mooi bij jouw persoonlijkheid en lichaam passen en welke kleuren je laten stralen.

Leer als vrouw om make-up te gebruiken. Kies een haarstijl die bij jouw persoonlijkheid past.

Een spiegel om je lichaam te bekijken

Een voorbeeld; Marianne. Marianne heeft een overgewicht. In haar kast heeft zij geen kleding wat bij haar zachte ronde lichaam past. Ook heeft zij maar één kleine spiegel in huis. Spiegels zijn haar vijand.

Een spiegel om je lichaam te bekijken

make-up workshop

Bij Marianne beginnen we met de make-up. In de make-up spiegel kijken is niet zo moeilijk voor haar. Door make-up te dragen ziet zij er veel verzorgder uit. Het is snel geleerd, ik doe voor wat mooi bij haar staat en maak één kant van haar gezicht op, Marianne de andere kant. Ze moet het immers thuis ook zelf doen.

We zoeken de voor haar mooiste kleuren op en nu is zij heel blij en zelfverzekerder. Ze vindt zichzelf zelfs mooi!

De volgende afspraak bekijken we welke kleuren en kleurencombinaties haar het mooiste staan. Door te weten welke kleuren bij haar passen is het mogelijk om nog meer haar eigen stijl te creëren. Bovendien kan ze met de juiste kleuren het accent naar haar gezicht toe brengen. Dan valt het minder op, dat ze een maatje meer heeft. Ook kan ze met kleur bepaalde gedeeltes van haar lichaam verdoezelen en andere accentueren.

Een spiegel om je lichaam te bekijken

Voor het stijladvies gaan we voor een grote spiegel kijken. Marianne is al meer gewend om zichzelf te bekijken. Ze maakt zich immers elke dag op.

Marianne zou graag wat vrouwelijker gekleed gaan. Dit klopt ook helemaal met haar lichaamstype welke romantisch is. Daar gaan we natuurlijk ook voor shoppen.

Mooie jurkjes van zachte stoffen, schoenen met een wat hoger hakje en kettingen die wat langer zijn. De kettingen zorgen ervoor dat Marianne wat langer lijkt, ook doorbreken ze de bodyline waardoor Marianne slanker lijkt. Mooie parel oorbelletjes maken het geheel af en laten zelfs haar ogen stralen.

Wil jij ook graag advies over kleur, stijl, make-up of garderobe advies? Contact