Image
Top
Menu
24 november 2016

De kledingstijl van Nienke

De kledingstijl van Nienke

Deze blog gaat over de kledingstijl van iemand die ik toevallig op straat tegenkom. Of iemand die ik ken en ergens tegenkom. Welke kleding draagt hij of zij. En naar welke winkels gaat deze persoon. Heeft iemand nog voorkeur voor een bepaald merk kleding?

Het idee is om mensen meer kennis van merken en winkels te geven. En te laten zien hoe ik naar een kledingstijl kijk. En welke tips ik eventueel aan die persoon geef. Kortom je kan er wat van leren. En misschien ken je de persoon die op de foto staat. Dat is natuurlijk leuk om te zien. Of wil je zelf eens in een blog staan. Deze keer gaat het over de kledingstijl van Nienke.

De kledingstijl van Nienke

 

De kledingstijl van Nienke

Nienke is stemcoach en zangdocente.

Nienke ken ik van het koortje van Kracht on Tour. Een initiatief voor multiculturele vrouwen van de gemeente Zwolle. Stijlwerkt heeft workshops gegeven over uiterlijke presentatie en Nienke een workshop als stemcoach.

Fantastisch leuk dat wij er bij mogen zijn. Wij hebben allebei workshops gegeven voor Kracht on Tour. En dragen een warm hart toe aan dat project. Als workshopleiders hebben ze ons gevraagd om mee te doen met het koor. Wat onwijs leuk is. 

De kledingstijl van Nienke


De kleding die zij draagt heeft ze gekocht bij de kringloop. Zelfs de laarsjes en het jasje. Zo zie je maar, je kan er toch leuk uit zien ondanks dat de kleding niet veel hoeft te kosten. De sjaal heeft haar moeder gebreid.

Nienke ’s kleding is prima geschikt voor het uitoefenen van haar vak.
Zij is een natuurlijk type, de top is gebreid en het rokje van wol. Het jasje van leer en de laarsjes ook.
Voor haar vak is zij toegankelijk en informeel gekleed.

Wil jij ook eens in de blog, of wil je graag een advies over kleur, kleding of make-up? Contact