Image
Top
Menu
31 december 2016

De kledingstijl van Gerba

De kledingstijl van Gerba

Hieronder een beschrijving van de kledingstijl van Gerba. Deze blog is voor mensen die ik op straat tegenkom. Of als ik iemand toevallig tegenkom die ik wel ken. En die graag in mijn blog wil staan.

de kledingstijl van Gerba de kledingstijl van Gerba

Gerba is al jaren een klant van mij in de kapsalon. Ik ken haar als een hele lieve, gevoelige en creatieve vrouw.

Zij heeft een stijlmix in haar lichaam, van romantisch en natuurlijk. Dat zie je ook aan de vorm van het gezicht ( natuurlijk, romantisch) de mond, de lippen en het haar. ( romantisch)

De kledingstijl van Gerba

Gerba heeft het jurkje ( wat haar mooi slank maakt), gekocht bij Marloes mode voor een maatje meer. Het merk is Doris Streich.

De jurk heeft een mooie pasvorm met een goede halslijn met iets opstaand boordje. Een v hals en een ronde hals staat haar ook mooi. Ook koopt zij kleding van bijvoorbeeld Ulla Popken.

En mooie kanten lingerie met goede pasvorm maakt dat de jurk perfect zit.

de kledingstijl van Gerba

De tas is super romantisch en natuurlijk. Gerba op en top. 

De laarsjes zijn een natuurlijke stijl. Alles is in harmonie met haar lichaam. De sjaal past echt bij haar alleen qua contrast is de kleur zwart als ondergrond iets te hard. Het zou mooier zijn als de ondergrond van de sjaal, laarsjes en panty niet zwart maar antraciet zou zijn. Maar toch is het een mooi geheel.

Ik zou heel graag Gerba een kleurenanalyse geven. Het is allemaal snel wat mat qua uiterlijk. Zij kan gewoon meer kleur. 

Gerba vond haar haar wat te wild en te lang. We hebben het geknipt. Het is nu netter, maar iets langer haar maakt iets jonger vind ik persoonlijk. Van beroep is Gerba wijkverpleegkundige.

Wil jij graag een kleur en kledingadvies, garderobe advies of make-up? Contact