Image
Top
Menu
19 januari 2017

De kledingstijl van …..

De kledingstijl van Ageeth.

Af en toe maak ik mijn blog de kledingstijl van…

Dit keer is het Ageeth Nieuwenkamp. Ageeth kwam ik tegen bij de “Open Koffie in Zwolle. Een netwerk bijeenkomst waar je kennis kan maken met andere ondernemers. Deze netwerkbijeenkomst wordt één keer in de maand georganiseerd. Elke keer is dat een andere locatie in Zwolle.

Ageeth is beeldcoach. www.metnieuwenkamp.nlDoor het bekijken van de video-opnames die Ageeth maakt worden coaches zich bewust van hun handelen. Ageeth koopt haar kleding in Meppel bij Calzoni ( casual style een beetje zoals Blanche in Deventer.) Deze winkel verkoopt o.a. merken als Angels jeans, Marco Polo, Part two en InWear. Ook koopt zij kleding bij W10 in Meppel. Een damesmodezaak met een kleurrijke collectie van mooie merken, zoals o.a. Oui, Cambio, Ana Alcazar, Zhrill en Transmission. Merken waarmee je je eigen stijl kunt creëren, zowel zakelijk als privé. https://www.facebook.com/w10meppel De tas heeft ze in Amsterdam gekocht en is van het merk Bree.

         

Als beeldcoach is Ageeth prima gekleed voor een netwerkbijeenkomst. Wel is het zo dat als je dunne stoffen draagt zoals het jurkje, je op moet letten dat het niet te veel gaat kreuken.

Het zou mooi zijn als Ageeth laarsjes ( of schoenen) met een hakje zou dragen, daardoor krijg je dat het lichaam meer in balans komt. Nu lijkt haar bovenlichaam langer dan haar onderlichaam.

Het vest doorbreekt het lichaam en zorgt er voor dat de verhouding wel goed is. De tas geeft een vrolijk geheel aan haar outfit. Voor het haar zou ik advies geven om het iets korter te knippen dat maakt dat haar hals iets langer lijkt.

Als je deze blog leuk vind, wil je mijn pagina dan liken op Facebook? Meer weten? mail me gerust

Wil jij op de hoogte blijven van mijn blog of andere kleur, stijl of make-up tips? aanmelden e-zine

Denk je dat andere mensen uit je netwerk dit artikel ook interessant vinden? Deel het dan gerust. Je kunt gebruik maken van bovenstaande buttons.