Image
Top
Menu
5 maart 2017

Sta jij open voor inspiratie

Sta jij open voor inspiratie 

Als je open staat voor inspiratie is het dragen van de kleur geel heel goed.

Je draagt dan waarschijnlijk al veel gele kleding. Gele sjaals . Of een gele bril. Draag jij wel eens de kleur geel? Geel geeft inspiratie. 

Geel is de nieuwe kleur. Van transparant zachtgeel tot okergeel en felgeel. Leg je kleurenkaart op de kleur geel en valt hij er in weg, dan heb je de juiste kleur voor jou te pakken.

Sta jij open voor inspiratie? 

Sta jij open voor inspiratie?

Geel maakt dat je opvalt. Zie de foto hierboven. Welke kleur zie je het eerst?  Geel dus. 

Draag je geel dan wordt je verhaal makkelijker onthouden. Geel zorgt dat de aandacht bij jou blijft. Gebruik de kleur geel als accessoire anders wordt het soms te veel. Een ring met een geel steentje of een nieuwe bril.

Sta jij open voor inspiratie?

En ben je een zakenvrouw? Voor zakenvrouwen is een gele tas een optie, bijvoorbeeld met gele pumps of sneakers. Let wel op wat je wilt uitstralen. Formeel? Kies dan een recht model tas en geen sneakers maar pumps.

Ben je klein of heb je fijne botten, kies dan een kleine tas. Ben je groot? Kies dan ook een niet te kleine tas. De verhoudingen kloppen anders niet.

Sta jij open voor inspiratie? 

Ik sta open voor inspiratie, maar weet niet welke kleur geel mij mooi staat. 

verder lezen kleur geven aan je werkende leven

Ben je een zakenman, en wil je toegankelijker en creatiever overkomen? En open staan voor inspiratie? Dan kan je voor een gele stropdas of een geel overhemd kiezen.

Toch een formeel uiterlijk? Kies dan een klein geel pochet dat je heel subtiel laat zien. Het maakt je dan toch interessant en geeft een jongere uitstraling aan het geheel. Zorg wel dat het pak wat je dan draagt wel top is en niet een verouderd model.

Geel geeft aan dat je zichtbaarder wilt zijn. Doelbewust met de kleur geel.

Met geel zeg je ook dat je open staat voor inspiratie. Verder is geel een vrolijke en optimistische kleur. Zorg wel dat je de juiste kleur geel kiest, anders kan je er als een kanarie uit zien. Erg, een zakenman met een kanariegele trui die hem echt niet staat.

Sta jij open voor inspiratie? 

Een kleuradvies is geen grote uitgave, maar heeft veel effect. Het kan je reputatie vergroten. Altijd de juiste kleur bij je gezicht zorgt er voor dat jij er fris en jonger uit ziet. Dat willen we toch allemaal?

Kies jij altijd voor veilig? Dan krijg je ook altijd het zelfde resultaat. Wel zichtbaar zijn op een manier die bij je past? vraag naar de mogelijkheden.