Image
Top
Menu
29 mei 2017

Jij zichtbaar?

Jij zichtbaar?

Ben jij gegroeid met je bedrijf of wil je dat graag?

Gegroeid met je bedrijf? Dan moet je ook zelf groeien. Ook laten zien dat je succesvol bent, zodat je zachter kan gaan werken, hogere prijzen kan nemen. Wil je graag groeien met je bedrijf? Dan is het nodig om zichtbaar te maken wat je doet.

Jij zichtbaar? 

Dat kan alleen als jij en je resultaten ook zichtbaar zijn.

Dat laatste was voor mijzelf ook een puntje. Ik was zo bezig met mijn website en om die zoekresultaten omhoog te krijgen. Het werkte ook, ik kreeg allemaal klanten via mijn website! Tot ik eens ging netwerken en iemand tegen mij zei: niemand kent jou! Dus jezelf laten zien is wel degelijk belangrijk.

Jij zichtbaar? 

Goed voor jezelf zorgen, vormt de basis onder je succes.

Voorwaarde daarvoor is goed omgaan met je energie en met je vrije tijd. Zichtbaarheid organiseren is cruciaal. Als het goed gaat met jou, gaat je werk je beter af.

Goed voor jezelf zorgen, ook op je werk. Daarmee creëer je de balans die nodig is om succesvol te zijn. 50% energie en tijd voor jezelf, 50% tijd en energie voor je zaak. Had ik dit maar eerder geweten, had ik misschien geen burn-out gehad.

Ook een belangrijke: laat perfectie los! Ook een dergelijk puntje, (nou puntje!) voor mij.

Jij zichtbaar? 

Succesvol ondernemen, betekent uit de schaduw stappen en te durven stralen.

Met je outfits kan je deskundigheid uitstralen. Weet je wat je echt mooi staat? Dan geeft dat zoveel zelfvertrouwen.

Weet je hoe je je kunt kleden bij een formele gelegenheid met een feestelijk tintje? Of hoe je van een bestuursvergadering kan switchen naar een feestelijke gelegenheid? Dan heb je mij waarschijnlijk niet nodig.

Maar als je dat allemaal niet zo goed weet en graag hulp wilt. Dan kan ik je helpen. Soms ontbreken er items die de huidige kleding met een simpele ingreep geschikt kunnen maken voor een feestelijke gelegenheid.

Ook kan ik je goed helpen met het combineren van kledingstukken die je al in je kast hebt. Totaal nieuwe set kleding.

Jij zichtbaar?

Zo ga ik naar een klant

 

Jij zichtbaar?

Zo ga ik nu naar een klant

I

 

 

 

Jij zichtbaar? 

In mijn programma voor zakenvrouwen én mannen gaan we een heel traject in. Dit traject duurt meestal 3 maand. We gaan ontdekken door middel van advies, maar ook door een aantal gesprekken en opdrachten wat het beste bij jouw uiterlijk én innerlijk past.

Denk daarbij aan kleur, kleding, haar, bril en make-up adviezen. Sommige ( vooral) vrouwen willen niet worden gezien. Zij zijn gekwetst, en dan moet je eerst iets overwinnen om zelfverzekerd te worden.

Jij zichtbaar? 

Wil jij weer helemaal jezelf zijn?

Dan is dit een heel mooi programma. Het toeval wil, dat ik de juiste vragen kan stellen op het juiste moment. Deze vragen laten jou nadenken over; wat wil ik uitstralen, waar wil ik naar toe met mijn bedrijf, in mijn relatie.

We gaan aan de slag om jou weer je zelfvertrouwen terug te laten krijgen. Jij bent belangrijk!, niet iemand anders. Je wilt er weer leuk en interessant uit zien. Opvallen zoals jij dat wilt en je gaat weer voor jezelf vechten.

Je wilt je eigenwaarde en niet ondergeschikt zijn aan iemand anders. Kom voor jezelf op en ga er leuk uit zien voor jezelf. Dan komen er genoeg kansen voor in de plaats. Heb je een man die niet meer tegen je zegt; wat zie je er leuk uit! Zorg dan dat hij dat wel vind.

Laat hem of je werkgever verbaasd zijn over hoe je er uit ziet en wat jij uitstraalt. Laat zien wie je bent. Iedereen is goed zoals hij of zij is. Het leven is zoveel mooier als je jezelf bent. Bel of mail me gerust als je een metamorfose wilt, voor jezelf of dit cadeau wilt geven. Gelijk een afspraak? ContactMeer lezen? imago advies

Voor

Voor

 

Vrouwelijk, vrij, zelfverzekerd

Vrouwelijk, vrij, zelfverzekerd