Image
Top
Menu
27 juni 2017

De kledingstijl van…………

De kleding stijl van:

Waarom heb ik deze blog? In ieder geval om mijn eigen klanten te voorzien van zoveel mogelijk adressen van kledingwinkels. Deze adressen zet ik zelf in adres gegevens voor stijl per type. Dit krijgt een klant mee als hij of zij advies heeft gehad van mij.

Handig is ook om te weten welke merken er zijn. Ook vind ik het zelf leuk om zo veel mogelijk zaken vrouwen of mannen te ontmoeten. Je weet immers nooit wat je voor elkaar kan betekenen.

Ben jij een zakenvrouw of man, en wil jij ook eens in mijn blog? Bel of mail me gerust. Natuurlijk is het mogelijk om een advies te krijgen over kleur, kleding, stijl en make-up, haar of bril. Ook zijn er mogelijkheden om advies te geven in je eigen kledingzaak, voor klanten of zelfs je eigen personeel.

De kledingstijl van ..

Diana Padmos. Diana ben ik tegen gekomen in Goes. Eerst in haar eigen kledingzaak Avalon( met merken als o.a Eva Kayan, Monique Collignon en Vera Mont) in de Ganzepoortstraat 23 (Voorheen Nieuwe Burg 13 te Middelburg.), later kwam ik haar nog een keer tegen bij “de Veste “in Goes. Daar waren allemaal lekkere hapjes te koop van lokale restaurantjes of catering.

De kledingstijl van..

De kledingstijl van..

Diana heeft zelf en kledingzaak in midden/hoog segment. http://www.avalon-mode-goes.nl Het jurkje wat ze aan heeft is van Frank Lyman.

Het is een mooi jurkje. Toch is zwart niet helemaal de kleur voor Diana. Zwart is een afstandelijke kleur en dat is Diana helemaal niet.

Blauw of paars zou mooier staan bij haar huid en ogen. Dan gaat alles meer sprankelen.

De lengte is prima en de klassieke tas past er goed bij. De tas is van het merk Lalique, en Diana heeft hem gekocht in Berlijn aan de Fasanestrasse. De ketting geeft het geheel weer een chique uitstraling. De sneakers zijn van Kennel und Schmenger. Voor deze gelegenheid zijn ze prima geschikt en geven haar outfit een sportievere uitstraling.

Wil jij een kleur en kledingstijl advies?  Contact

Of eerst nog verder lezen? Stijladvies