Image
Top
Menu
3 september 2017

Help, wat trek ik aan vandaag!

Help, wat trek ik aan vandaag?

Een kast vol kleding, maar je weet niet wat je aan moet?

Afgelopen zondag ging ik naar een feestje van vrienden. Die weer heel veel vrienden hebben. Al gaan mijn man en ik meestal naar de verjaardagen van deze vrienden, wij kennen lang niet alle vrienden van hen. Simpelweg omdat het er heel veel zijn.

Voor mij is er geen twijfel over “wat trek ik aan”. Dat is ook wel eens anders geweest hoor. Ik ben van sterrenbeeld een weegschaal, en die twijfelen nogal eens. Mijn opleiding tot image consultant heeft mij dan ook goed geholpen bij deze kwestie.

Weten wat je mooiste kleuren zijn, welke kleding past het beste bij je lichaam. Welke stoffen, prints en belijning. Hoe kies je kleding en waar ga je naar toe, welke gelegenheid. Allemaal erg belangrijk als je niet weet wat voor kleding je aan moet trekken.

Help, wat trek ik aan vandaag?

Toevallig, nou ja, toevallig bestaat niet meer voor mij. Toevallig zat er een man naast mij, die vroeg wat voor werk ik deed. En nou ja, als ik daar over ga vertellen! Mijn werk is mijn passie, dus dan weet je het wel. Ik vertelde over gezichten, dat ik aan een gezicht kan zien wat voor kleding bij iemand past.

Aan zijn gezicht is te zien, dat hij van een natuurlijke stijl houdt. Dat zegt; kleding moet vooral lekker zitten. Natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en beige heeft de voorkeur bij deze mensen. Zijn vrouw, die meeluisterde zei; “hij vraagt mij altijd wat hij aan moet trekken voor kleding” vandaag ook weer. Zelfs nu het allemaal heel informeel is.

Help, wat moet ik aan vandaag?

Help, wat moet ik aan vandaag?

Heb jij dat ook? Misschien is het dan goed om je eens af te vragen;

  • Past mijn huidige kledingstijl nog bij hoe ik ben/ of wil overkomen?
  • Besteed je weinig aandacht aan jouw outfits?
  • Je hebt vooral veel kleding in de kast, dat je niet draagt.

Op dit feestje zijn vooral veel mensen met een creatief beroep. Heb je een creatief beroep, dan is dat heel mooi als je dat kunt laten zien in je outfits. Dat kan bijvoorbeeld als man, met een mooi groen jasje met een antraciet grijze broek en antraciet grijs overhemd, groene of bruine schoenen met een zelfde kleur riem.

Vraag je je af;

– hoe kies je je eigen stijl, zodat je je toch prettig voelt?

– en zeker weet dat je de juiste kleding keuze maakt?

– je kleding niet meer klopt bij wie je wilt zijn?

Begin je je te beseffen, dat uitstraling ook ondersteunt bij wat je doet in jouw werk? Gelijk contact op nemen? ContactWil je eerst meer weten? Lees dan hier verder. Stijladvies