Neem contact op:

Image
Top
Menu
19 november 2017

STIJLwerkt wint prijs Monique Collignon

STIJLwerkt wint prijs bij mode ontwerpster Monique Collignon!

Ja, dat was geweldig leuk voor mij en Donna Haster, met wie ik samen de prijs heb gewonnen.

STIJLwerkt kleding combinatie

Samen met een selectie professionele collega’s zijn wij via het Kleur en Stijlcafé afgelopen dinsdag 31 oktober bij Monique Collignon uitgenodigd. Monique Collignon is een mode ontwerpster die de meeste van ons wel kennen door haar Couture lijn. Ik heb genoten van de entourage, en de prachtige couture kleding. Het duurzame verhaal van Monique over The Consious Collection vond ik interessant. De stoffen zijn grotendeels gemaakt van gerecyclede stoffen. De productie verbruikt mede hierdoor 70 procent minder energie en 86 procent minder water. Hierdoor creëert Monique aandacht voor mens en milieu op alle vlakken.

Alle deelnemers deden mee aan een styling sessie met Jolanda Oskam. Opdracht; maak een unieke en verrassende combinatie met kleding uit de Consious Collection ( 2e lijn van Monique voor zaken vrouwen) en aanwezige accessoires. Dat is natuurlijk voor mij geweldig leuk om te doen. Daar ligt ook mijn kracht, combineren is voor mij een natuurlijk iets.

Kleding combinatie.

STIJLwerkt kledingcombinatie

STIJLwerkt kleding combinatie De prijs die hiervoor beschikbaar is gesteld door Monique Collignon ging uiteindelijk naar Donna Haster en Tiny Oostindie. Veel vrouwen maakte van de gelegenheid gebruik om de Consious Collection te passen. kijken op de website van Monique?

 

 

Zelf unieke en verrassende combinaties maken met kleding en accessoires uit je eigen kledingkast?

Dat kan natuurlijk persoonlijk. Zie verder bij imago advies voor mijn uitgebreide programma. Daar leer ik je ook combineren met je eigen kleding, maar gaan we ook shoppen naar dé kleding en accessoires speciaal voor jou. Je kan ook een sessie met mij doen voor je eigen kleding kast en dan leer ik je welke kleuren jou laten stralen en wat je allemaal voor mooie kleding combinaties kan maken.  persoonlijk advies

Maar ook heb ik voor jullie een workshop gemaakt sprankelen met de feestdagen. Daar gaan we kijken welke feest make-up en welke feest kleding je kan dragen voor dat leuke kerstfeest of party van de zaak.  kleding combinaties maken voor de feestdagen

Neem gerust contact op. https://www.stijlwerkt.nl/contact/