Image
Top
Menu
7 januari 2018

21 maart op de foto?

21 maart op de foto?

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats

Dan gaat de gemeenteraad op de foto. Weet jij al wat je aan doet? “Onze” burgemeester Henk Jan Meijer uit Zwolle ziet er meestal prima uit.

Maar heb jij vragen over je kleding keuze? Weet je niet hoe je je combinatie moet maken? Of heb je problemen met shoppen naar de juiste outfit? Ik kan je helpen. Want uiterlijke presentatie is heel belangrijk. Nog voor je iets zegt, hebben mensen al een mening over je. Zorg dus dat je goed overkomt.

Inhoudelijk heeft “onze” burgemeester niets met de gemeenteraadsverkiezingen te maken. Een burgemeester wordt voor een periode van 6 jaar gekozen. In tegenstelling tot de gemeenteraad die vier jaar zit.

21 maart op de foto?

Maar, is het de bedoeling dat je 21 maart wel op de foto gaat? Wil je goed overkomen, maar ook zichtbaar zijn tussen al die andere raadsleden? Draag dan een mooie rode jurk of rood pak. Rood staat o.a. voor krachtig, besluitvaardig, moedig, assertief en zelfverzekerd.

Voor mannen kan een zwart of blauw pak, licht overhemd en een goede rode stropdas het zelfde effect geven. ( dit geeft meer contrast en overwicht) Met de kleur rood draag je uit dat je zelfverzekerd bent. Energiek en besluitvaardig.

De kleur rood laat je sprankelen. Zoek wel de voor jou juiste kleur rood! Met de verkeerde kleur kan je er ziek uit zien. Of ouder lijken dan je bent. Maak een afspraak voor een  kleurenanalyse

Hier onder zien we o.a. de bordesfoto van het nieuwe kabinet. Kijk eens naar hoe het kleurgebruik van de dames werkt. Ans Bijleveld wint met vlag en wimpel met de kleur geel als het gaat om zichtbaarheid, gevolgd door het rood en koninklijk blauw.

Geel staat voor zichtbaarheid, maar rood geeft meer power en daadkracht. Vaker in beeld komen is essentieel om verder je netwerk uit te bouwen en te groeien. Natuurlijk is kleur alleen niet genoeg.

21 maart op de foto?

Wat dacht je van pasvorm? Een te groot pak? Ben je wel geschikt of is het werk ook te veel voor je? Een oubollige outfit? Ga je wel met je tijd mee? Vaak zie je mannen of vrouwen op een foto staan en dan denk je; er klopt iets niet. Dan heeft diegene vaak iets aan wat niet bij zijn of haar lichaam past.

Ook is het verstandig om goed te kijken naar hoe je broekspijpen vallen. Hoe zit je jasje als je die dichtdoet. Kortom allemaal vragen die belangrijk zijn. Huur daarom een expert in.

Je zelf laten zien zoals je bent? Ik heb speciaal voor jou mijn programma’s samengesteld. Klik op de link hieronder om verder te lezen.

BOOST YOUR STYLE of BRAND YOUR STYLE

21 maart op de foto