Image
Top
Menu
23 juni 2018

Make-up, en stap voor stap advies

Make-up gebruiken om jou gezicht er mooier uit te laten zien. Niet als een masker. Maar om er mooi en fris uit te zien.

Make-up, en stap voor stap advies

Stijlwerkt geeft stap voor stap advies om een mooie make-up op te brengen. 

Make-up en stap voor stap advies

Er zijn ook heel veel foto’s en filmpjes, over hoe je je make-up opbrengt. Elke dag komt er wel wat voorbij op internet.

Op Facebook, Instagram, Twitter en zo. Jonge vrouwen maken filmpjes over zichzelf, hoe ze stoeien met make-up, welke producten ze aanraden. Vaak ook betaald door merken die ze gebruiken.

Make-up, en stap voor stap advies. 

Tegenwoordig zie je ook steeds bekende visagisten filmpjes maken van zichzelf, over hoe zij zichzelf in een bepaalde stijl opmaken. Vooral om bekendheid te creëren.

In mode bladen zie je interviews van celebraties, creatieve director van Fashion merken. Kort om er is genoeg te vinden op internet over make-up.

Toch is make-up iets wat de meeste vrouwen elke dag dragen. Dus belangrijk! Je kunt er ineens heel goed door uit gaan zien. Kleine oneffenheden verdwijnen en je ziet er frisser en gezonder uit.  Bij de voor jou juiste kleur make-up dan he!

make-up en stap voor stap advies

Zelf maak ik mij elke dag op. Heel snel, ik kan het in 5 minuten. Meestal in dezelfde stijl.

Toen ik een jonge vrouw was gebruikte ik veel, heel veel oogschaduw. Dat vond ik mooi, en het was in de mode. Geen lipstick.

Nu ik ouder ben, gebruik ik als eerste lipstick. Daar begin ik mee. Mijn lipstick zit altijd in mijn tas.  

Dan pak ik mijn make-up tasje en maak mijn make-up sponsje nat. Ik ga zitten en gebruik mijn natte sponsje voor de make-up met zonnefactor. Dit gebruik ik altijd, omdat ik een tere huid heb en bescherming is erg belangrijk.

In de make-up zit ook meteen poeder, zodat alles een matte uitstraling heeft. Gelijk goed als je plotseling op de foto komt. Een wenkbrauwpotlood en een 2 kleurige oogschaduw. Een zwart potlood en mascara. Klaar. Rouge gebruik ik heel zelden, maar wel als ik weet dat ik op de foto kom.

Tegenwoordig is layering heel erg in. Met je vingers breng je een gekleurde crème basis op. Waarover je een laagje poeder verspreid met een kwastje. Daarna kan je het met meerdere laagjes poeder bewerken. Zelf ben ik er geen fan van deze make-up stijl.  Ik kijk meer naar de huid, ogen en haar en zoek daar het beste resultaat bij. Zonder te kijken wat in de mode is. De basis moet goed zijn vind ik.

Make-up en stap voor stap advies. Dat is wat ik doe. 

Waarom schrijf ik nu over make-up? Omdat ik een fan ben van make-up. Omdat ik graag make-up opbreng bij vrouwen ( ook mannen) en dat heel veel gedaan heb. En ook heel graag doe. Mijn meest verkochte workshop is een persoonlijke make-up workshop. Dus is daar behoefte aan!

Ben jij een hoogopgeleide vrouw tussen 35 en 50 jaar? Wil jij een goed zittende frisse, natuurlijk uitziende make-up? Die niet getest is op dieren en hypoallergeen is?

Make-up, tips en stap voor stap advies.  Maak dan nu een afspraak met me. Investering make-up workshop is 45 euro. Contact