Neem contact op:

Image
Top
Menu
2 december 2018

Trends deze winter 2018/2019 en de feestdagen

Hoe pas je trends toe zonder dat het je veel tijd en geld kost.

Trends deze winter 2018/2019 en voor de feestdagen.

Hoe pas je trends toe, zonder dat het je te veel geld en tijd kost?

Trends komen af en toe terug, en dus heb je altijd wel iets in je kast bewaard, wat eerder “in” was.

Trend 1

De panterprint.

Wie heeft niet nog ergens een sjaaltje met een panterprint of handschoentjes met panterprint.

Trend 2

De kleur rood.

Eigenlijk nooit weggeweest. Op hoeveel kerstdagen zijn we niet in het rood gekleed. Of iets roods hebben we zeker bewaard. Denk aan een leuk jasje, mooie jurk of mooi rood vest. Wat van die rode laarsjes of pumps?

Een nieuwe mooie rode kleur lipstick is zo aan te schaffen. Mooie matte rode lipgloss is ook helemaal “in” deze winter. Je kunt ze bij mij aanschaffen van het merk Barbera Bort.

Trend 3

Ruiten.

Met ruiten kan je ook denken aan tweed. Bijvoorbeeld een mooi tweed jasje. Een sjaal met rode ruiten is helemaal in. Je kunt ook gewoon denken aan een panty met ruiten.

Trend 4

Bloemen.

Een bloeze met bloemen of een mooi vest waar een bloem opzit. Je mag deze winter ook helemaal gebloemd de feestdagen in. Je kunt ook denken aan een bloemcorsage. Ooit “in “geweest, die kan je nu ook weer dragen.   

Trend 5

Jeans.

Jeans zijn altijd goed, alleen zelf vind ik het niet echt leuk voor de feestdagen.

Maar het is een trend en op een jeans staat bijna alles. Van glittertop tot zijden bloeze. Draag er dan als vrouw wel mooie hakken onder, dan maak je het geheel feestelijk.

Trend 6

Streepjes.

Je hebt vast wel een truitje met streepjes in je kledingkast. Koop er een mooie broek bij en bijvoorbeeld een mooi rood jasje.

Wil je tips voor een mooi feestelijke out fit uit je eigen kast? Ik geef je tips hoe je het geheel kunt combineren of wat je nog aan kunt schaffen. Je kunt me in huren voor € 60 euro ex. per uur. Alleen dit jaar 2018. In 2019 is het weer € 90 euro ex per uur. tiny@stijlwerkt.nl