Neem contact op:

Image
Top
Menu
30 maart 2019

Kleurenanalyse man

Wil je weten welke kleuren jou mooi staan?

Natuurlijk kun je als man een kleurenanalyse laten doen. Omdat het heel handig is als je weet welke kleuren kleding jou mooi staan. Omdat het erg handig is in een kledingwinkel. Bepaalde kleuren kan je links laten liggen. Gewoon omdat je weet; dat is mijn kleur niet. Het scheelt tijd en je hebt niet zo snel een miskoop! Dat scheelt weer geld.

Ook is het mogelijk om dit aan je mannelijke partner cadeau te geven. Zodat hij zelf makkelijker ( kleuren) kleding uit kan zoeken?

#kleurenanalyse man

Op de dinsdag kan je via internet een afspraak plannen. Makkelijk en op de dinsdag die jou het beste uitkomt. Voor andere dagen kan je een mail sturen voor een afspraak. Een kleurenanalyse geef ik in de salon. Voor een garderobeadvies kom ik thuis.. Deze is te combineren met een kleurenanalyse. Je mag ook bellen 038-4225069

Voor de dinsdag afspraak via rode knop van onderstaande link

www.oostindiehaarspecialisten.nl

Investering 97 euro, inclusief persoonlijke kleurenkaart. ( t.w.v. 5 euro) en en pdf van je kleurentype Wil je graag een mooie kleurenmap met stofjes in jouw mooiste kleuren, dan is dat aan te schaffen voor 39 euro.

Het advies duurt ongeveer een uur en je mag een aantal overhemden of stropdassen meenemen.

Wil je niet alleen weten welke kleuren kleding jou mooi staan, maar ook welke modellen kleding/ Wat voor jassen/broeken/pakken/stropdassen enz? Maak dan een afspraak voor een garderobeadvies met kleurenanalyse. Ik help je graag.

Tiny Oostindie.

“Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken”

“Mijn garderobe hangt nu op kleur en nu weet ik wat ik zoeken moet.”

Tips of nieuws ontvangen?
https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/