Image
Top
Menu
30 maart 2019

Kleurenanalyse man

Wil je weten welke kleuren jou mooi staan?

Natuurlijk kun je als man een kleurenanalyse laten doen. Het is gewoon heel handig is als je weet welke kleuren kleding jou mooi staan. Ook in een kledingwinkel kan je dan sneller bepalen welke kleding je wel of niet aanschaft. Bepaalde kleuren kan je links laten liggen. Gewoon omdat je weet; dat is mijn kleur niet. Het scheelt tijd en je hebt niet zo snel een miskoop! Dat scheelt weer geld.

Kleurenanalyse man

Ook is het mogelijk om dit aan je mannelijke partner cadeau te geven. Zodat hij zelf makkelijker ( kleuren) kleding uit kan zoeken?

Twee mannen is nog leuker. Je kan bij elkaar kijken en zien wat het effect is als ik de gekleurde sjaals één voor één om doe. Sommige kleuren maken dat je er moe uit ziet. Andere kleuren laten je er fris uitzien. Jonger, slanker. Wie wil dat niet?

Kleurenanalyse man

Na het advies krijg je een persoonlijke kleurenkaart. Met daarop jouw mooiste kleuren. Deze kleuren kan je allemaal met elkaar combineren. Dus super handig. Als je je aan deze kleurencombinaties gaat houden. En alleen maar deze kleuren voor je kleding koopt. Hoef je niet meer na te denken en je af te vragen, staat dit??

Kleurenanalyse man

Op de dinsdag kan je via internet een afspraak plannen. Makkelijk en op de dinsdag die jou het beste uitkomt. Voor andere dagen kan je een mail sturen voor een afspraak. Een kleurenanalyse geef ik in de salon. Voor een garderobeadvies kom ik thuis.. Deze is te combineren met een kleurenanalyse. Contact

Voor de dinsdag afspraak via rode knop van onderstaande link

www.oostindiehaarspecialisten.nl

Investering 97 euro, inclusief persoonlijke kleurenkaart. ( t.w.v. 5 euro) en en pdf van je kleurentype Wil je graag een mooie kleurenmap met stofjes in jouw mooiste kleuren, dan is dat aan te schaffen voor 39 euro.

Het advies duurt ongeveer een uur en je mag een aantal overhemden of stropdassen meenemen.

Kleurenanalyse man

Wil je niet alleen weten welke kleuren kleding jou mooi staan, maar ook welke modellen kleding/ Wat voor jassen/broeken/pakken/stropdassen enz? Maak dan een afspraak voor een garderobeadvies met kleurenanalyse. Ik help je graag.

“Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken”

“Mijn garderobe hangt nu op kleur en nu weet ik wat ik zoeken moet.”

Tips of nieuws ontvangen?
https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/