Image
Top
Menu
18 november 2019

Kleurentolk

Jouw talenten en kwaliteiten in kaart brengen?

Verheugd kan ik jullie mee delen dat ik nu officieel kleurentolk ben.

De opleiding tot kleurentolk ben ik gaan volgen als een verdieping op mijn vak als imageconsultant. Een kleurentolk heeft een opleiding gevolgd volgens de Colour Comfort methode. Ontwikkeld door Thelma van der Werff.

kleurentolk

Ik kreeg nog wel eens te horen van een klant; ja, maar ik houd niet van rood, of; ik heb juist rood nodig. Of ik heb een hekel aan geel. Wat betekent dit?

Wist je dat we intuïtief reageren op kleur? De kleuren die je draagt zegt iets over jou. Elke kleur geeft informatie over jouw talenten en kwaliteiten.

Kleurentolk

Als kleurentolk kan ik jouw talenten en kwaliteiten in kaart brengen. Hoe kan jij groeien naar waar jij wilt staan? Wat heb je meegemaakt waardoor je bepaalde kleuren niet meer draagt? Waar sta je in het leven welke kleur(en) ben je het laatste half jaar gaan dragen. Wat betekent dat? Wat wil je echt?

In het kader van mijn opleiding heb ik prachtige dingen meegemaakt. Zelf ben ik enorm gegroeid. Gewoon door bepaalde kleuren te gaan dragen. Ik ben makkelijker geworden, alles gaat veel relaxter en toch doe ik veel dingen die ik altijd al wilde doen.

Men kan je een advies geven; draag bijvoorbeeld een rood jasje op een podium. Maar; als jij het moeilijk vind om rood te dragen? Dan is het nog moeilijker voor jou om ook maar iets te zeggen.

Kleurentolk

Hoe kan ik je helpen? We brengen jouw kleuren keuzes in kaart. Je krijgt nieuwe inzichten. We maken een plan die jou een stap verder kan helpen. En een mooi verslag met daarin de betekenis van jouw kleuren, een analyse en een advies.

Een kleurentolk consult is afhankelijk van je vraag 1 of meerdere afspraken van 1 tot 2 uur. Bel of mail me gerust https://www.stijlwerkt.nl/contact/

Wil jij zelf deze opleiding volgen? Dan kan dat vanaf januari 2021 gewoon bij mij. lees verder als je interesse hebt. Colour Comfort, taal van kleur.