Image
Top
Menu
24 april 2020

De tien fouten van presentatie.1.

De tien fouten van presentatie.1.

De eerste fout van presentatie: Is jouw innerlijk niet in overeenstemming met jouw uiterlijke presentatie?

De tien fouten van presentatie. 1.

Met jouw uiterlijke presentatie laat je onbewust iets van jezelf zien.

Wil jij je bedrijf promoten maar durf je jezelf niet te laten zien? Draag je zwart, grijs of over het algemeen donkere kleuren? Dan zal je outfit iets bijzonders moeten laten zien om op te vallen.

Het is bekend, dat een rood jasje je kracht geeft.

De kleur rood als jasje laat je echt rechter op staan. En dat mensen jou gaan zien. Je valt in één keer op. Maar, als jijzelf onzeker wordt van rood. Is dit zeker geen goede kleur voor jou, om jezelf te laten zien.

De tien fouten van presentatie.1.

Misschien is roze dan een betere kleur voor jou.

Roze zorgt ervoor dat jij meer van jezelf kunt houden. Roze straalt naar de ander uit; iets van liefde. Mannen zullen veel eerder iets voor jou doen, als je roze draagt. Dan dat je rood draagt. Het is een proces waar je in zit.

De tien fouten van presentatie. 1.

Heb je nooit de kleur roze gedragen?

Dan is het zeker belangrijk om dit nu wel te gaan doen. Al is het maar eerst thuis op de bank. Probeer het echt. Het helpt jezelf.

En als je jezelf niet kunt laten zien, zal je nooit die gedroomde baan krijgen. Of kan je bedrijf nooit zo goed groeien. Heb je nooit roze gedragen, maar begin je gelijk met rood. Dan zul je wel krachtiger overkomen, maar het niet zijn. Je valt door de mand. Mensen prikken daardoor of het kan zijn, dat je voor de buitenwereld sterk over wilt komen.

De tien fouten van presentatie.1.

Draag je veel zwart?

Vooral als je veel zwart draagt. De kleur zwart stoot af en als je heel veel zwart draagt, kan het zelfs deprimerend zijn. Dan voel je je niet zo gelukkig.

Zwart is ook een kleur die wel klasse uitstraalt. Maar mensen houden je dan wel op een afstand. Je voelt ook, dat je er niet echt bij hoort.

Wil jij weten welke kleur goed is voor jou?

Verder groeien met je bedrijf maar lukt het maar niet? Omdat jij iets anders uitstraalt dan je denkt? Wil je weten hoe dat werkt? Bel of mail me gerust. Contact Of lees hier verder over kleding kleuren uitleg. Kleur als taal

Volgende week tip 2.