Image
Top
Menu
12 mei 2020

De 10 fouten van presentatie

De 10 fouten van presentatie

De tweede fout is: niet weten welke kleding geschikt is voor jouw lichaam.

De 10 fouten van presentatie
stijlwerkt

Bijvoorbeeld als vrouw.

Je hebt zware borsten, dan heb je een bepaald model kleding nodig. Een ander model dan als je bijna geen borsten hebt.

Daar zijn foefjes voor.

Bijvoorbeeld als je bijna geen borsten hebt, dan is een hoog gesloten top mooier en lijkt het dat je meer borsten hebt. Zo kan iemand met zware borsten beter een v hals dragen.

Kort onder lichaam?

Zo werkt dat ook als je bijvoorbeeld een kort onder lichaam hebt. Dan zal je moeten proberen om je onder lichaam langer te maken. Bijvoorbeeld als vrouw; door hakken te dragen. Of door een korter jasje te dragen.

De 10 fouten van presentatie.

Draag je iets wat niet bij je lichaam past?

Dan zien andere mensen dat er “iets niet klopt “aan jouw outfit.

Sommige mensen hebben van nature een “eigen stijl.”

Maar het grote gros van de mensen “doet gewoon maar iets “ Weet hoe je lichaam is en benadruk je mooie kanten. En verbloem je mindere kanten.

De 10 fouten van presentatie

Grote voeten.

Zoals iemand met een mooi gezicht en hele grote voeten. Benadruk je het gezicht en zorg je ervoor dat je je grote voeten niet ziet.

Ik heb eens een moeder met dochter als klant gehad voor een kledingadvies. De dochter ging trouwen en wilde dat haar moeder een jurk zou dragen op haar trouwerij.

Kan je je voorstellen hoe haar moeder zich voelde? Hoe mooi haar jurk ook zou zijn, haar voeten zouden als eerste opvallen.

Gelukkig heb ik de dochter kunnen overtuigen hoe mooi het gezicht van haar moeder is. Haar heel mooi opgemaakt en haar haar een hele mooie coupe gegeven En een hele mooie broek die wijd uitloopt aan te doen.

De moeder die zelf heel mooi kan naaien, heeft een prachtig broekpak gemaakt voor de trouwerij. Daardoor gaat de aandacht helemaal niet naar de voeten, maar naar het gezicht en het totaal plaatje.

Aandacht trekken?

Je kan ook de aandacht trekken met een in jouw top kleur sjaal. Dan gaat de aandacht ook naar het gezicht. Het is belangrijk om je kleding aan te passen naar je lichaam. Een te krappe jurk maakt je je juist dikker. Een broek die veel te lang of veel te kort is, slaat nergens op.

Fout nr 1 niet gelezen, hier de link. De tien fouten van presentatie

Wil jij ook een stijladvies? Contact