Image
Top
Menu
18 september 2021

Positieve verandering

Positieve verandering

Colour Comfort taal van kleur.

Positieve verandering

Je kan een positieve verandering teweegbrengen in je leven, door middel van kleur! Hoe simpel is dat! En wie wil dat niet?

Net als je een wandeling maakt met je hond, zet je iets in beweging. Dat doe je ook met kleur.

Kleur is licht en heeft een trilling en een emotie. Maar ook een betekenis.

Je onbewuste kiest een kleur.

Dat wil iets zeggen. Als je de betekenis weet van kleur, kan je een positieve verandering brengen in je leven. Alles is er al!

*Als ik dit 20 jaar geleden had geweten dan had ik heel anders gereageerd naar mijn familie toe. Nu weet ik waarom dingen zijn gelopen zoals ze gelopen zijn.

Je onderbewuste reageert snel. Weet welke kleuren iets over je issue of over zelfs jouw droom zeggen.

Je leert het in deze Module 1 van Colour Comfort.

Maar een positieve verandering in jouw leven. Situaties kan je niet altijd veranderen. Maar wel hoe jij op situaties reageert. En dan hoe je het een positieve wending geeft. Ik heb het meegemaakt!

In Module 1 leer je de woorden die bij 17 verschillende kleuren horen. Dit zijn de meest voorkomende kleuren die mensen kiezen.

Voor hun kleding, accessoires, maar ook voor inrichting van je huis.

Waarom is het nu zo belangrijk om die woorden te kennen? Je onderbewuste kiest deze kleuren voor je uit. Dat gaat automatisch. Je gevoel zegt dan al hoe jij je voelt op dit moment.

Als je de betekenis kent, dan kan je dat ook naar een positievere uitslag brengen. Of door middel van een kleur langzaam een verandering teweeg brengen.

Mijn voorbeeld.

Ik heb 2 jaar geleden de opleiding gevolgd en mag dus al 2 jaar als trainer werken met de Colour Comfort methode. Ik wil graag meer mensen opleiden voor Module 1. Zuiver omdat ik er zelf zo veel aan heb gehad. En ik wilde dat ik het eerder had gevolgd.

De kleur magenta.

Magenta is de kleur die mij steeds tegengehouden heeft om de module te geven. Wat betekend dat nu? Dat ik steeds naar de andere trainers keek. En vond, dat er een paar zijn die het heel goed doen. Dat zegt iets over mijn eigen waarde. Ben ik minder? Nee, ik heb ook de opleiding gevolgd. Maar iedereen is weer een ander mens. Iedereen is uniek. En mensen willen ook graag keuze hebben om iemand te kiezen waar je een klik mee hebt. Dat is het inzicht van de kleur magenta.

Ik ken mijn eigenwaarde en weet dat ik het waard ben. Door dit inzicht ga ik er helemaal voor. Dat is een klein beetje wat kleur voor je kan doen.

Ik informeer je graag verder als je interesse hebt voor Module 1.

Module 1 Colour comfort

Ik gun jou die positieve verandering!

Geef je nu op voor Colour Comfort Module 1. Contact

Verder lezen over Colour Comfort taal van kleur.