Image
Top
Menu
29 december 2021

Dankbaar

Dankbaar het jaar uit.

Waar ben je dankbaar voor? Dat is iets wat ik elk jaar op schrijf. Dat werkt heel goed, vooral in moeilijke tijden. Je hebt elk jaar zeker wel iets om dankbaar voor te zijn. Vaak elke dag wel. Dat je gezond bent? Dat je nog kan en mag werken? Dankbaarheid is een hele mooie. Probeer het eens. Koop een mooi boekje en schrijf daarin elke dag waar je dankbaar voor bent. Je zult zien, dat het meer is dan je denkt.

Elke avond dank ik god voor wat hij voor mij doet en mijn bescherming. Ondanks corona kunnen we bekijken, wat kan wel? Dit jaar is voor veel mensen heel moeilijk. Tuurlijk baal ik ook van de lockdown. Dat mijn afspraken niet doorgaan. Afspraken waar ik zo hard aan gewerkt heb om ze te krijgen. Maar ik heb gelukkig ook veel afspraken die wel door zijn gegaan. En daar ben ik zeer dankbaar voor. Mijn klanten ook. Ik ben ook dankbaar voor de seizoenen. Je zal maar ergens leven waar het altijd koud of andersom alleen maar warm is.

Het leven is ook als de seizoenen. Nu is het winter. En is het goed om eens te kunnen nadenken over wat je wilt. Wat is belangrijk voor je. Wat ging goed dit jaar en wat ging minder. Dat is zo mooi van de winter. Daar is de lockdown wel weer mooi voor. Verplicht rust nemen. Lekker lezen, wandelen en nadenken. Ook vragen, als waar ben je dankbaar voor geweest dit jaar. Geeft veel inzicht in wat je een volgend jaar wil.

Voor mij is dat gezondheid en mijn man en dierbaren die ik om mij heen heb. Maar ook kleur. Kleur is altijd al in mijn leven. Maar 3 jaar geleden heb ik de kleur opleiding “psychologie van kleur” gevolgd Ontwikkeld door Thelma van der Werff. De Colour Comfort methode. Dit is voor mij zo betekenisvol geweest. En nog!

dankbaar

Het is mijn missie om in 2022 veel mensen op te leiden in de taal van kleur. Deze opleiding is in 3 modules te volgen. Dan ben je colour coach. Dat hoeft niet, je kan ook alleen module 1 of module 1 en 2 volgen. De 1e module is vooral zelfontwikkeling. Deze ga ik in januari al geven. Je kan zelf aangeven wat voor jou een mooi begin is. Dan bekijken we samen of dat lukt. Het mooiste is om dit met nog iemand te volgen. Of met meer personen. Je leert ook weer van elkaar.

Het is een prachtige opleiding De 1e module bestaat uit 4 hele of 8 halve dagen. Mijn voorkeur gaat naar 8 halve dagen uit. Omdat kleur behoorlijk op je emoties kan werken. Je ervaart zelf wat een kleur voor je doet. Elke kleur heeft een trilling, een gevoel en een betekenis. Met deze 17 kleuren, ontdek je wat deze kleuren voor jou kunnen betekenen. Je kan met kleur o.a. trauma’s verwerken, oplossingen zoeken voor bepaalde issues. Je krijgt door kleur inzicht in bepaalde situaties. En kleur kan je helpen je issues op te lossen. Prachtig toch? Ook kan kleur helpen voor je gezondheid. Kleur in huis, kleur voor je eten, je werk en je kleding.

Dankbaar ben ik, dat ik dit jaar al mensen heb kunnen helpen om inzicht te krijgen in bepaalde issues en de oplossingen daar voor met kleur.

Zoals Bernadette, die mij schreef na een sessie met kleur; “Ik zie nu een rode lijn zichtbaar worden, die ik eerder niet zag. “Ik zie nu nieuwe wegen, die ik in kan slaan.

Of zoals Riet; “Het legt de vinger op de zere plek. Een wake-up call”.

Dankbaar ben ik ook voor de Facebook groep van kleur. Hier vertellen we elkaar over de mooie ontwikkelingen die we door hebben gemaakt met kleur(en).

Ik ben er ook dankbaar voor, dat wij, mijn man en ik dit jaar onze zaak hebben kunnen verkopen. We willen wat minder werken. Maar gaan nog wel wat door in een ruimte in ons huis. Deze hebben we zo gemaakt, dat we het gebruiken als kapsalon voor onze klanten. Maar ook kan ik er werken om mijn kleurenanalyses en stijladviezen te geven. Verder is onze huiskamer gelukkig geschikt voor colour coaching en opleiding van Colour comfort. Als er meer dan 3 mensen zijn voor de opleiding, dan zoeken wij een andere locatie.

Ik zie je graag (terug) in het nieuwe jaar. Heb je interesse in de opleiding of colour coaching? Bel of mail me gerust, dan maken we een afspraak voor een gratis gesprek. Natuurlijk geef ik ook ander advies of kom bij je thuis voor een garderobecheck. Gewoon, omdat ik dat ook nog steeds leuk vind. Contact

Tiny Oostindie.

Welke kleur draag jij vandaag?