Image
Top
Menu
16 februari 2022

Breng wat meer kleur in je leven

Breng wat meer kleur in je leven door een kleur advies. Een kleuradvies over welke kleuren staan jou het allermooiste. Welke kleuren laten jou stralen en welke kleuren zorgen er voor dat je er frisser en jonger uit ziet? Zelfs kunnen kleuren er voor zorgen dat je er slanker, langer, kleiner of zelfs interessanter uit ziet! Daar zijn foefjes voor.

Als je weet welke kleuren jou mooi staan, en je hebt een kleurenanalyse laten doen. Dan krijg je daar een mooi kaartje of mapje met kleurtjes bij. Deze kleuren zijn speciaal voor jou helemaal uitgezocht. Die kan je allemaal onderling combineren. Dus geweldige combinaties kan je er mee maken.

Breng wat meer kleur in je leven.

Ook kunnen kleuren je een bepaald gevoel geven. Omdat kleuren een trilling en gevoel hebben. Eveneens als een betekenis. Een positieve en een negatieve betekenis.

Wanneer zijn kleuren nu positief of negatief?

Als voorbeeld is de kleur rood interessant. Als je voor een stoplicht staat, dan geeft de kleur rood het gevoel van gevaar op. Stop! Dan is de kleur dus negatief.

Maar als je rode rozen krijgt, ja dat geeft een gevoel af van liefde. Dus een positieve betekenis. Valentijnsdag is vol van rode hartjes en rode rozen.

Ook als je een mooie rode blazer draagt geeft dat een gevoel af van sterkte.  ( positief)

Toch kan iemand zelfs misselijk worden van de kleur rood. ( negatief)

Dat heeft allemaal te maken met de emotie en het gevoel wat een kleur geeft. De kleur rood kan ook met angst te maken hebben.

Wat is dat nu? Iemand kan stralen met de kleur rood. Zo kan iemand anders heel bleek worden van de kleur rood. En dan staat het echt niet.

Als je nu een kleurenanalyse laat maken, dan krijg je als uitkomst de kleuren die jou laten stralen. Dan zou je zeggen, jij blij met alle kleuren. Dat zou zo moeten zijn. Alleen bijna niemand draagt alle kleuren van haar of zijn pallet. Er zijn soms wel mensen die zo moeten wennen aan die kleuren, dat ze liever naar een ander pallet gaan.

Het heeft te maken met jouw onderbewuste. Heb je bepaalde dingen niet goed verwerkt in je leven. Als we de kleur rood nog eens nemen. En je kan deze kleur niet dragen. Je word er gewoon niet blij van. Dat kan te maken hebben met iets uit je verleden. Hier komt colour coaching om de hoek kijken. Of zelfs de opleiding psychologie van kleur. Deze kan je zo goed helpen met onverwerkte problemen. De kleur rood is om te aarden. En wel een belangrijke kleur. Zo hebben alle kleuren een betekenis en een trilling. Je kan een kleurenanalyse en een colour coaching zelfs op dezelfde dag krijgen als je dat wilt. Zeker als je wilt weten waarom je bepaalde kleuren niet meer wilt dragen. Dat heeft een betekenis. Breng meer kleur in je leven en straal!

Wil je meer weten? Mail of bel me gerust over een kleurenanalyse, colour coaching of de opleiding “De taal van kleur”( de psychologie van kleur. )Contact