Image
Top
Menu
26 april 2022

Welke kleur kan je helpen om beslissingen te nemen.

Kan een kleur helpen om beslissingen te nemen? Welke kleur dan?

Heb jij moeite om beslissingen te nemen? Wat kan je daarbij helpen?

Natuurlijk kan je “er een nachtje over slapen.” Of je telt tot tien. Sommige beslissingen zijn heel lastig te maken.

Je wilt een andere baan,

Maar je vind het lastig om je hart te volgen en toch die droombaan te zoeken. Het heeft allerlei consequenties. Of je vraagt een paar andere mensen wat vinden zij er van?

Wat moet je doen? Iedereen heeft weer een andere mening. En, misschien kunnen deze meningen jou helemaal niet helpen.

Conflicten.

Deze zijn erg moeilijk. Ik heb zelf een conflict ( bijna mijn hele leven) met mijn zus gehad. Als ik toen wist wat ik nu weet!

Door mijn colour coaching opleiding van Thelma van der Werff, waar ik nu kleurentolk en trainer van deze opleiding van ben, heb ik zoveel inzicht gekregen in kleding kleur gebruik.

Hoe kleuren je kunnen helpen.

Innerlijk, lichamelijk en geestelijk. Daar wil ik jou ook graag bij helpen.  De kleuren die je draagt hebben een trilling en betekenen allemaal iets. Combinaties van kleuren in kleding ook. Welke kleur kan je hierbij helpen?

De kleur groen kan je helpen om beslissingen te maken vanuit je hart.

Door de kleur groen te dragen kan het je helpen om conflicten op te lossen. Beslissingen en keuzes te maken vanuit je hart. Zonder de mening van anderen te laten overheersen. Door groen te dragen geef je anderen de ruimte omdat je dat waardeert.

Het ritme van ons hart komt overeen met de kleur groen. En daardoor kan deze kleur je aanmoedigen om “je hart te volgen.” Daarom komen we vaak tot een besluit en weten welke kant we op moeten.

Heb je een afkeer van de kleur groen om te dragen?

Een afkeer van de kleur groen kan aangeven dat je moeite hebt met het communiceren van je harte wens en gevoelens.

Moeilijk om groen te dragen? Dan kan het eten van groene groenten ( rijk aan antioxidanten en vitamine C) helpen. Groene voeding is herstellend en vermindert stress.

Het dragen van de kleur groen ( let op groen met meer blauw) Dus geen olijf/meloen kleur. ( dit heeft weer een andere betekenis!)

Groene kristallen en edelstenen: Amber, smaragd, jade, enz.

Groentes: sla, groene kool, groene paprika, courgette, erwt, peterselie, spinazie enz.

Dus draag, eet of wandel vaak in de natuur. De kleur groen helpt je om beslissingen te nemen. Ook tuinieren heeft mij vaak geholpen bij het maken van beslissingen. En het helpt om even nergens aan te denken. Het is ook nog eens anti stress

*Let op: door één keer de kleur groen te dragen bereik je dit nog niet. Het zal toch wel ongeveer 3 maand duren voordat je gaat voelen dat het werkt. Draag niet elke dag de kleur groen, maar een paar keer per week. ( Weet je dat de kleur groen ook met geld te maken heeft? Heb je een issue met geld? Dan kan groen jou daar ook bij helpen) Een kleur die je ziet is maar 30% van wat een kleur doet. De andere 70% is emotie en trilling.

beslissingen

Wil jij een uitleg van de kleuren die je draagt? Weet je dat, de kleuren die je draagt jouw capaciteiten zijn? En, de kleuren die je niet draagt, je uitdagingen? In 1 sessie van ongeveer 1 1/2 uur brengen wij jouw kleuren in kaart. Je krijgt een PDF van de uitleg. Contact

Verder lezen over kleding kleuren uitleg? Kleur als taal

Tiny Oostindie. www.stijlwerkt.nl

Tel: 06-37472098