Neem contact op:

Image
Top
Menu

Workshop “Kleur geven aan je werkende leven”

Workshop Kleur geven aan je werkende leven.

Heb je moeite om kleding te vinden die je mooi staat? Wil je leren hoe je sneller en makkelijker kleding kunt kopen die je flatteert? Of hoe je met gekleurde accessoires zoals schoenen, brillen, stropdassen en sieraden je eigen stijl creëert?

Kom dan naar de workshop ‘Kleur geven aan je (werkende)leven’. Met behulp van verschillende voorbeelden en materialen laat ik mijn klanten op een interactieve manier zien wat kleur met je doet. Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur.

Gaandeweg de workshop kom je erachter welk kleurentype je bent.

Vanaf 5 personen is de workshop interactief, deelnemers gaan zelf aan de slag met duidelijke analysedoeken. Zilver/goud analyse voor sieraden. Bepalen kleurtype tot 12 types. Deze analyse is  volledig  betrouwbaar en natuurlijk controleer en begeleid ik de analyse.

Als je weet welke kleuren je laten stralen, kun je je kleding, haar en make-up daarop aan passen. En dat scheelt een hoop gedoe in winkels, bij de kapper of de opticien.

Wil je gratis tips of nieuws? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Workshop ‘Kleur geven aan je werkende leven’

Alleen een kleurenanalyse? Inclusief persoonlijke top kleurenkaart en een gepersonaliseerde pdf voor jouw kleurentype. Investering 97 euro p.p. 2 personen 90 euro p.p.

Inclusief make-up advies 129 euro p.p. 2 personen 119 euro p.p.

Investering vanaf 5 personen 55 euro p.p, vanaf 8 personen 39 euro p.p. Meerdere personen op aanvraag. Inclusief  persoonlijke top kleurenkaart en pdf

Klanten vinden van deze workshop:

Marieke: Een super middag! Ik kende wel de kleurenleer van Johannes Itten, ik heb ook het boek, maar had me nooit gerealiseerd dat het ook kon worden toegepast op kleding. Wat ik mooi vond om te zien dat de kleur van huid en ogen echt veranderde door de omgevingskleur. De kleur deed wat voor je of niet! Dus ik ben blij met de kleurenkaart. En met het advies van de lipgloss en het ooglijntje.

Wietse: Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Mijn garderobe hangt nu op kleur.

Woonzorg Mepppel: Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.

Bedrijven waar STIJLwerkt deze workshop heeft gegeven:

isala-klinieken  logo