Neem contact op:

Image
Top
Menu

Workshop “Ontdek de bril die jou laat sprankelen”

STIJLwerkt

Deze workshop is inclusief kleurenanalyse, gezichtsvorm, haar en brilmontuur advies.

Waarom deze workshop? Bij een kleurenanalyse alleen krijg je wel advies over de kleur van je bril, maar weet je nog niet welk montuur mooi staat. In deze workshop gaan we behandelen welke vorm gezicht je hebt en daar van uit gaan we bepalen welk montuur mooi staat. Aan een gezichtsvorm kan je ook bepalen wat voor een kapsel daar het beste bij staat. Dat nemen we even mee in het advies.

Welke kleuren laten jou stralen? Goud of zilver? Een heel belangrijk onderdeel kleur. Aan de hand van je ogen, huid en haar gaan we kijken wat voor een kleurtype je bent. Bij elk kleurtype horen een aantal kleuren, deze kleuren kan je allemaal combineren met elkaar. Met de kleurenkaart ga je al je kleding bekijken wat je hebt. Zijn er afwijkende kleuren, dan weet je na deze workshop dat je die niet staan. Deze kunnen uit je kast. Weggeven, verkopen, of ruilen met een vriendin, collega.

Wat is de juiste bril voor jou? Welk model? En welke kleur? Mat of glanzend? Welk model haar past het beste bij je gezichtsvorm?

Een bril is een accessoire die je elke dag draagt en bij al je kleding. Tenzij je meerdere brillen hebt, maar meestal is dat niet zo. Soms is de kleur van je bril goed, maar het model net niet. Ook is de bril een dure aanschaf, dus kan je dat maar beter goed doen. Bij STIJLwerkt krijg je ook een onafhankelijk advies, wij verkopen immers geen brillen. 

Waar moet je op letten als je een bril koopt, ook al weet je welke kleuren jou mooi staan. Een bril moet bij je passen. Niet alleen; wat vind je mooi? Maar ook welk model staat het beste bij je gezicht? Ook een zonnebril is bepalend voor je stijl. Wat wil je uitstralen? En met welke bril krijg je meer impact. Het is zoals alles wat je draagt; het model bepaalt of de zonnebril je flatteert. Door het kiezen van een passende montuur kun je er zeker van zijn dat anderen je bril niet als storend element, maar juist als een harmonisch sieraad ervaren. 

*Het advies is inclusief persoonlijke kleurenkaart en leuke kaart met persoonlijke gezichtsvorm, tips En syllabus. Investering individueel 129 euro 3 personen 109 euro p.p. Wil je speciaal advies over hoe de ideale bril make-up er voor jou uitziet? lees verder

Gratis tips of nieuws? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/