Neem contact op:

Image
Top
Menu

Workshop “Ontdek je ultieme passende kledingstijl”

Workshop ontdek je ultieme passende kledingstijl.

STIJLwerkt

stijlwerkt

Heb je een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Heb je smalle schouders en brede heupen, waardoor de meeste jurken niet goed zitten? Wil je weten hoe je volle lichaamsdelen slanker kunt laten lijken? Zie je er ouder uit dan je bent? Of wil je er vrouwelijker uit zien?

De workshop “Ontdek je ultieme passende kledingstijl” is dan iets voor jou. Ik laat je zien welke stijlmix in je lichaam zit en welke kleren dat mooi kunnen benadrukken.

Neem een paar kledingstukken uit je eigen kast mee; de toppers en floppers. Dan leer ik je hoe je met je eigen kleding de juiste combinaties maakt. Combinaties wat je zelf niet eerder zou hebben bedacht, wat wel en niet flatteert en hoe je voortaan efficiënter kunt winkelen. Zo komt je lichaam niet alleen mooier uit, maar scheelt het ook in je portemonnee. Want je hebt minder kleding nodig als je met basisstukken en fraaie accessoires een verzorgde, persoonlijke stijl kunt vormgeven.

Gratis tips of nieuws? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Workshop ‘Ontdek je ultieme passende kledingstijl’

Persoonlijk 119 euro 3 personen 96 euro p.p. 5 personen 79 euro p.p.. 10 personen 49 euro p.p. Tot 5 personen prijs inclusief persoonlijk stijlboek. Vanaf 5 personen prijs inclusief persoonlijk  hand out.

afspraak maken?

Klanten vinden van deze workshop:

Ineke v/d Brink: Bepaalde dingen die goed waren heb ik wat meer uitgebouwd, zoals jasjes en sjaals. Ik durf wel wat meer, ga niet zo snel weer in het geijkte terug. Ik weet nu wat ik kan gebruiken en kan sneller beslissen over het kopen van kleding. Krijg over mijn haar wel alleen maar complimenten ten over.

Janita Krebs: “Een tijdje geleden heb ik van Tiny een kleur- en stijladvies gehad. Ik merk nog steeds dat ik er baat bij heb. Het is fijn om te weten welke kleuren bij mij passen, wat ik kan laten liggen en welke kledingsoort bij mij past. Ik vond het leuk om te zien welke halslijn/ halsvorm van de kleding goed bij mij past, daar let ik nu veel beter op dankzij het kleur- en stijladvies. Het kleur- en stijladvies van Tiny maakt het onder andere mogelijk om er mooier uit te zien door simpelweg de juiste kleuren en kleding te dragen.”