Image
Top
Menu

Colour Comfort taal van kleur. - STIJLwerkt

Colour comfort taal van kleur

4 daagse kleuropleiding. Voor eigen ontwikkeling. Als je belemmerende overtuigingen wilt doorbreken en het leven wat luchtiger wilt maken. Helderheid en duidelijkheid over jouw kwaliteiten en talenten.

Of als extra tool als coach. Wanneer je kleuren kiest voor anderen als vak of als hulpverlener. Maar ook als je gewoon interesse hebt in de kracht van kleur.

Je kiest kleuren voor anderen. En, je wilt je kleurgevoel beter kunnen verwoorden. En, ervaren wat kleur met je doet zodat jij jouw leven, maar ook jouw klanten beter kunt begrijpen en adviseren? Dan is deze opleiding iets voor jou. *Leer en ervaar de kracht van kleur*

Colour comfort, taal van kleur
STIJLwerkt

Colour comfort, taal van kleur

De juiste kleur voor je kleding, logo, interieur, gebouw of huisstijl, is belangrijk. Want kleuren hebben een betekenis, eigenschappen en trilling. Deze werken door, vooral als je bepaalde kleuren draagt. Of juist niet draagt.

De taal van kleur blijft echter vaak onderbelicht. Terwijl het wel essentiële basiskennis is.

Colour comfort, taal van kleur

Is ontwikkeld door Thelma van der Werff. Bij deze opleiding ontdek je de emoties, betekenissen en eigenschappen van kleur. Door middel van meditatie leer je de kleur te voelen en ervaren. Ook de chakra kleuren komen aan bod.

Je krijgt inzicht hoe jijzelf op de diverse kleuren reageert en hoe jezelf kunt groeien door middel van kleur.

Kleur kies je onbewust.

Je lichaam reageert eerst. Daar naar luisteren en woorden aan geeft. Dan weet je wat er echt speelt. Alle informatie is er al.

Colour comfort, taal van kleur

Zowel zakelijk als privé haal je hoger resultaat.

Je kunt wat je intuïtief aanvoelt goed onder woorden brengen. En je krijgt alle ruimte voor al je vragen.

Ik werk 1 op 1, of in een groepje tot 3 personen. Je krijgt dus veel individuele aandacht.

Onderscheid je op de concurrentie door je diepgaande kennis over kleur.

Colour comfort, taal van kleur

Waarom is kleur zo krachtig.

Kleur is een fractie van licht, een frequentie, of golflengte. Net zo als radio, tv, röntgen stralen. Het verschil tussen alle andere golflengtes of frequenties, is dat we kleur kunnen zien.

Om sommige kleuren dieper te begrijpen gebruiken we speciaal ontwikkelde inlevingsmeditaties. Daardoor krijg je een persoonlijk inzicht of ervaring.

Voor wie?

Voor jou persoonlijk, Coaches, binnenhuisarchitecten, webdesigners, huisstijlontwerpers, woonstylisten, imageconsultants, fotografen, leerkrachten, zorgwerkers, maar ook bloemisten.

Iedereen die kleuren kiest voor een ander, en die keuzes onderbouwd wil toelichten. Wil je ervaren wat kleur met je doet. Zodat jij jouw klanten beter kunt adviseren en begrijpen?

de taal van kleur

Wil je jouw kleurkennis in te zetten in zowel je werk als je persoonlijke situatie? Dat kan, je leert de diepere betekenis van 17 verschillende kleuren zodat je deze kunt toepassen in je werk en jouw klanten beter kunt adviseren.

Colour comfort, taal van kleur

De betekenis van kleur en het effect, waarom en hoe het ons kan beïnvloeden. Het gevoel van kleur en hoe je daar taal aan kunt geven. Boodschap en emoties achter de 17 kleuren.

Bijvoorbeeld als woonstylist adviseer je je klanten over kleur. Wil je dit bewuster inzetten bij de inrichting van een interieur? Of als websitebouwer de kleuren van je logo, huisstijl en website bewust samenstellen.

Welke capaciteiten heeft iemand en hoe kan je iemand verder helpen met een volgende stap te zetten in zijn/haar leven.

Deze opleiding is ook geschikt voor persoonlijke groei als onderdeel van de kleur coach opleiding.

Module 1

Tijdsduur: 8 dagdelen van 3 uur. (of 4 dagen van 6 uur)

Investering € 799,- exclusief BTW, inclusief Colour Comfort map met alle kennis en informatie over de 17 kleuren. Officieel Colour Comfort certificaat als kleurexpert. Ik werk 1 op 1 of in een klein groepje van 2 of 3 personen. Zo krijg je persoonlijke aandacht en hebben we tijd voor je vragen. Het volgen in een groepje krijg je meer inzicht en word je beeld van kleur nog krachtiger.

Dagindeling:

1: kennismaking en algemene informatie van kleur. 2: rood, groen en grijs. 3: oranje, blauw en indigo. 4: geel, lila en paars. 5: limegroen, bordeaux , magenta en olijfgroen. 6: bruin, turkoois en goud. 7: zwart, wit en zilver. 8: extra oefening en afronden met examen.

Voor in-compagnie trainingen maak ik graag een voorstel voor je.

Wanneer:

Maandag 22 november 2021.

Andere data in overleg. STIJLwerkt. Tiny Oostindie.

Voor informatie en aanmelding mag je me ook altijd bellen. Contact

taal van kleur
http://www.colourcomfort.com