Neem contact op:

Image
Top
Menu

Recensies

Dit is een overzicht van recensies van klanten die ons de afgelopen jaren zijn toegestuurd. Bedankt!

Katinka Zwaanswijk: “Ik koop andere kleding en andere kleuren, het valt mijn omgeving op dat ik mij anders ben gaan kleden. Op een bepaalde manier vind ik winkelen makkelijker. Ik kan bepaalde dingen overslaan, daar hoef ik niet eens naar te kijken. Ik durf meer, een tijd geleden zou ik echt geen zilveren schoenen gekocht hebben. Er zou eens iemand naar kunnen kijken! En nu denk ik, ik vind het gewoon heel leuk bij die jurk. Ik ben make-up gaan dragen. Ik zou Tiny aanbevelen bij anderen.”

Coen van Zijl: de broekriem.”Ik kreeg alleen maar positieve geluiden over jouw workshop”

Nico van Houten, directeur Woodselect: “Wij hebben zeker iets gehad aan jouw tips en trucs. Met name dat wij nu besloten hebben om juist niet terug te gaan in kleding, maar het ‘gewoon’ bij kostuum en stropdas te houden. Wie weet maken we in de toekomst nog eens gebruik van jouw diensten.”

STIJLwerkt

Ineke v/d Brink: “Bepaalde dingen die goed waren heb ik wat meer uitgebouwd, zoals jasjes en sjaals. Ik durf wel wat meer, ga niet zo snel weer in het geijkte terug. Ik gun me nog steeds niet veel tijd om te winkelen. Ik vind het nog wel leuk als er mensen om mij heen zijn want op zich weet ik wel wat ik kan gebruiken en ik kan ook snel beslissen over het kopen van kleding. Krijg over mijn haar wel alleen maar complimenten ten over.”

Janita Krebs: “Een tijdje geleden heb ik van Tiny een kleur- en stijladvies gehad. Ik merk nog steeds dat ik er baat bij heb. Het is fijn om te weten welke kleuren bij mij passen, wat ik kan laten liggen en welke kledingsoort bij mij past. Ik vond het leuk om te zien welke halslijn/ halsvorm van de kleding goed bij mij past, daar let ik nu veel beter op dankzij het kleur- en stijladvies. Het kleur- en stijladvies van Tiny maakt het onder andere mogelijk om er mooier uit te zien door simpelweg de juiste kleuren en kleding te dragen.”

Arlette: “Een leerzame en gezellige middag, waarbij vooral de persoonlijke aandacht voor een ieder er uit sprong.
Ik heb een gedegen advies gekregen over wat voor type ik ben, met ook nog ruimte voor mijn eigen mening en smaak.
Nu met de gekregen kleurenkaart zelf aan de slag.
Erg handig ! Hopelijk zie ik de zomer/herfst straks in mijn garderobe terug! “

Marieke: “Een super middag! Ik kende wel de kleurenleer van Johannes Itten, ik heb ook het boek, maar had me nooit gerealiseerd dat het ook kon worden toegepast op kleding. Wat ik mooi vond om te zien dat de kleur van huid en ogen echt veranderde door de omgevingskleur. De kleur deed wat voor je of niet! Dus ik ben blij met de kleurenkaart. En met het advies van de lipgloss en het ooglijntje.”

Riet Overberg, secretaresse: “De tijd vloog om dinsdag j.l. Het is best een goed idee om het kleur en stijladvies samen te doen met iemand anders, daar leer je ook weer van. Ik kon me wel vinden in de kledingstijl, die hoort bij het type feminine, vind het inderdaad bij me passen. Het effect van de verschillende kragen zie je meteen. Het kleuradvies is me ook duidelijk. Je ziet direct welke kleuren flatteren en welke niet op het moment dat jij de stoffen drapeert.”

STIJLwerkt

Gyopár: “Onlangs heb ik bij Tiny een groepsworkshop Kleuradvies gevolgd. Super handig dat ik nu weet welke type ik ben en welke kleuren goed bij mij passen. Daarna is Tiny bij mij langs geweest voor een Garderobecheck. We hebben een gezellige ochtend gehad. Ze heeft mij nieuwe combinaties laten zien met de kleding dat ik al in de kast had hangen. Ook heeft ze tips gegeven hoe ik met kleine veranderingen (bijv. een sjaal of ketting) een verrassend resultaat kan krijgen. En ze nam er de tijd voor om uit te leggen welke soort kleren en welke stijlen het beste bij mij passen. Ik heb een leuk persoonlijk stijlboek van haar gekregen met handige tips over figuurproblemen, kapsels, accessoires, briladvies en kleding kopen. Regelmatig pak ik het er nog bij.
Tiny hartelijk dank voor alles! “

STIJLwerkt

Wietse: “Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Het was gezellig en leerzaam. Mijn garderobe hangt en ligt nu op kleur. Mooi om te ontdekken dat ik heel veel ooit had gekozen dat bij mijn zomer/herfst en natuurlijkheid past. Nu nog meer creatief.”

STIJLwerkt

Jill: “Ik vond het kleur en stijladvies inclusief garderobecheck erg leuk en interessant. Heb nog geen kans gehad om vol te gaan shoppen, maar zal de adressenlijst en kleurenadvies van Tiny zeker gaan gebruiken.”

STIJLwerkt

Jolanda: “Ik vond het Kleur en Stijladvies heel erg leuk. Ik merk ondertussen ook dat ik oplet hoe anderen er uit zien in hun kleding, grappig is dat. Ik kom nog wel een keer langs voor een leuke coupe! “

Sander: “Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in  keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken en er gaat nog wel wat de deur uit en straks wat nieuws halen 🙂 “

STIJLwerkt

Woonzorg Meppel: “Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.”

Isolde Mullink: “Ondanks mijn verouderde kennis van make-up, vond ik de workshop van Tiny verfrissend en leerzaam.”

Loes Eeftink, senior accountmanager: “Goede tips over kleding en kleur en wat voor impact dat heeft in iemands presentatie.”

M.K.: “Nu zeggen mensen “Wat zie jij er goed uit!” ( Ik droeg te grote kleding)”

Ineke Verweij: “Het kleur en stijladvies vond ik erg leuk. Dit was toch een bijzonder leermoment.”

RL: “Tiny lost gewoon een probleem voor mij op. Ik heb een pak nodig en ik kan nu alles combineren zegt Tiny. Dat klopt! Ik droeg alleen spijkerbroeken of een pak. Nu draag ik ook andere broeken, want die zitten zo fijn. Ik kan Tiny echt aanraden. Heb al meerdere keren met haar geshopt.”

Mirjam Doornbusch, ondernemerscoach: “Ik wist niet dat kleur zo’n impact zou hebben op mijn professionele uitstraling. Ik stond echt te kijken wat donkerblauw met mij doet! Ik zie er vaak moe uit, omdat ik na een uurtje korter slapen meteen al wallen heb. Maar door de juiste kleur kleding en de juiste make-up zie ik er frisser en energieker uit. En dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ik ben tenslotte mijn eigen visitekaartje.”

Linda Heller: Het is mij goed bevallen bij jou. Ik heb nog steeds veel aan je advies van kleur, stijl en make-up.

Shirley Kambel; Tiny (STIJLwerkt) heeft mij op een plezierige en creatieve manier laten ontdekken welke kleuren en kledingstijlen bij mij passen. Haar kreet “het doet niets voor je”heeft mij sindsdien veelvuldig geholpen om nutteloze kleding aan de rekken te laten hangen of naar de kringloop te brengen. Winkelen is weer Fun geworden.Ook al kan ik met mijn kledingmaat en mijn verschijning van alles aan, dat was nou precies mijn probleem. Mijn veilige zwarte periode is voorbij. Want van alles “doet niets voor mij” en waar ik vroeger gefrustreerd raakte tijdens winkelen, blijf ik nu vrolijk en blij omdat ik weet wat ik moet kiezen. Wat een tijdwinst ook. Het traject was meer wat ik er van verwachtte, en ging verder dan kleurdoekjes en kleding passen. Je intakegesprek, vragenlijst en moodboard maken brachten mij nieuwe inzichten. Het gaat over wie ik wil zijn en wat ik wil uitstralen. Je hebt mij heel goed geholpen. De complimenten die ik ontvang ( wat straal je, wat loop je mooi en trots, ben je afgevallen!?, wat zie je er goed uit) bevestigen je werk met mij. Dank je wel.

Echtgenoot van Magda Maleko: “Ik ben heel blij dat Magda nu in mooiere kleuren rondloopt. Het valt mij elke dag weer op dat ze mooiere kleding draagt nu. Dus wat dat betreft is het die investering waard geweest. Ik denk dat het wel waar is wat je op je website zegt. Als je weet wat je kleuren zijn en wat jezelf goed staat in een totaalplaatje en je loopt daarin rond dan ontvangt je ziel kracht en vliegt op hoger plan verder door het leven met al zijn moeilijkheden en mogelijkheden, bedankt voor wat je tot nu toe al gedaan hebt. Magda is er blij mee en ik ook”  Echt een heel leuke bril die je voor Magda hebt gevonden! Dank je wel !