Image
Top
Menu

Hulp bij shoppen

Draag jij vaak dezelfde kleding en wil je wel eens wat anders, maar weet je niet wat? Weet je niet goed in welke winkels je jouw stijl kunt vinden? Heb je te maken met een nieuwe situatie zoals een andere baan. Of heb je met spoed een feestelijk of zakelijk outfit nodig?

Dan shop ik graag met je mee. Zodat je er sprankelend, interessant en professioneel uitziet voor elke gelegenheid.

Personal shopper.

Ik help je kledingstukken combineren. Onzekerheden en twijfels overwinnen. En laat je kennismaken met de vele mogelijkheden en stijlen. Ik laat je door verschillende kledingstukken te passen ervaren wat je wel en niet staat. Zodat je het letterlijk en figuurlijk gaat zien. Met andere woorden: al shoppend kom je erachter hoe je je kracht kunt benadrukken en je minder flatteuze vormen kunt camoufleren.

Ook laat ik je zien hoe accessoires de man (of de vrouw) kunnen maken. Want een mooie riem of stijlvolle sieraden, kunnen je eigenheid en uitstraling nog meer benadrukken. Zo wordt winkelen weer fun.

Heb je een drukke baan en weinig tijd? Zou je graag online een wensenlijstje in willen vullen en aan het einde van de dag op kantoor of thuis kleding afgeleverd willen hebben en eventueel door te passen? Stel je vraag over wat jij graag wilt dan maken we daar samen een planning voor.

Tips en of nieuws ontvangen? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

afspraak maken?

Personal shopper

Ik zoek winkels uit die bij jou, je stijl en budget passen. Investering 95 euro per uur.

Strippenkaart 4 uur

Een mooie mogelijkheid om die kledingstukken of accessoires te shoppen die je nodig hebt. En in de tijd die jij wilt. De strippenkaart kan jij gebruiken wanneer je maar wilt. Je mag de strippenkaart ook gebruiken voor 2 personen. Alleen met mij of met mij en gezellig samen met een collega of vriendin.  Investering 295 euro excl btw.

afspraak maken?

Klanten vinden van dit advies:

M.K: Nu zeggen mensen; “Wat zie jij er goed uit! ” ( Ik droeg te grote kleding)

R.L.: Tiny lost gewoon een probleem voor mij op. Ik heb een pak nodig en ik kan nu alles combineren zegt Tiny; dat klopt! Ik droeg alleen spijkerbroeken of een pak. Nu draag ik ook andere broeken, want die zitten zo fijn. Ik kan Tiny echt aanraden, heb al meerdere malen met haar geshopt.

A: Via via ben ik bij Tiny terecht gekomen en werd heel hartelijk verwelkomt. Ik wilde een iets andere kleding stijl en Tiny keek daarom eerst goed welke kleuren het beste bij mij stonden.
Ook keken we naar de kleding die ik al had en het bleek dat ik meer letterlijk kleur in mijn kast mocht krijgen. 
Daarna zijn we ook samen gaan shoppen, super leuk, gezellig en handig. Adequaat nam ze mij mee naar vele winkels en begon het passen van alle dingen. Ik ben naar huis gegaan met een paar ‘ andere dan anders’ gekozen kleding stukken en ik heb meer geleerd over waar ik op kan letten qua kleur en stijl.