Image
Top
Menu

Kleur als taal | STIJLwerkt

Kleur beïnvloedt ons dagelijks leven of je er voor kiest of niet. Je kleurkeuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel. En ze kunnen veel over je onthullen. Het beïnvloed ook hoe anderen zich gedragen of reageren op jou.

Je staat in de ochtend op en kiest je kleding voor de dag. Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald kledingstuk kiest? Of het misschien je gedrag/emoties kan beïnvloeden of hoe anderen op je reageren?

Als je de betekenis achter de kleuren weet, geeft het veel inzicht in jezelf. De kleuren die je draagt reflecteren niet alleen onze emoties, maar ze communiceren ook een boodschap naar anderen. Bepaalde kleuren maken je vrolijker. Terwijl andere kleuren je helpen te concentreren of te kalmeren.

Kleur als taal is gebaseerd op bewijs dat kleur inderdaad een effect en invloed heeft op ons leven. Kleur als taal is ontwikkeld door Thelma van der Werff. En uit de behoefte om mensen te helpen om kleur op een bewuste en uitgebalanceerde wijze te gebruiken. Kleur kan ieder persoon ondersteunen om hun eigen unieke zijn naar buiten te brengen.

Ik heb zelf ervaren wat kleur voor je kunt doen. Door de kleur geel te dragen, heb ik mijn probleem met mijn zus verwerkt. Ik ben nu een blijer mens. En ik sta nu heel gemakkelijk op een podium. Vindt het zelfs leuk. Zo kunnen kleuren jou ook helpen met verwerking.

Wil je iets veranderen in je leven en lukt dat op dit moment niet zo goed? Komen er bepaalde problemen steeds weer terug in je leven? Dan kan je jouw kleurenkeuzes in kaart laten brengen door een kleurentolk. Een kleurentolk heeft een opleiding gehad van colour coaching door Thelma van der Werff. Welke kleur laat je nog niet toe in je leven. Welke kleur kan jou helpen?

Als imageconsultant én kleurentolk kan ik je helpen met je innerlijk en je uiterlijk. Na het in kaart brengen van je kleurenkeuzes ( innerlijk) kan je een kleuradvies (uiterlijk) laten doen. Welke kleuren staan jou het mooiste, welke jou toch kunnen helpen met je innerlijk.

Gedurende het consult stel ik vragen over kleurkeuzes in kleding. Samen kijken we naar welke kleuren je op dit moment draagt. (Het consult is geheel volgens de Colour Comfort methode. Ontwikkeld door Thelma van der Werff.) En vertel ik wat de kleuren over jou zeggen. Hoe je met bewuste kleurkeuzes je doelen en wensen kan ondersteunen. Wil je andere resultaten in je leven? Dan zal je ook andere (kleur)keuzes moeten maken. Kleur is een makkelijke én krachtige manier om je doel te bereiken.

Na afloop van het consult krijg je een rapport van jouw verhaal in kleur.

Ook krijg je een advies over welke kleur je het beste kan dragen of juist minder kan dragen. Het advies geeft je veel inzicht en kennis, hoe je door bewuste kleurkeuzes te maken, je toekomst vorm kunt geven. Afhankelijk van je vraag betreft het consult 1 of meerdere afspraken.

Bel of mail me gerust.