Image
Top
Menu

Kleur als taal | STIJLwerkt

Kledingkleurenuitleg.

Kleding als taal, de psychologie van kleur.

Kleur beïnvloedt ons dagelijks leven of je er voor kiest of niet. Je kleurkeuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel.

En ze kunnen veel over je onthullen. Het beïnvloed ook hoe anderen zich gedragen of reageren op jou.

colour coaching van Thelma van der Werff

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald kledingstuk kiest?

Of je kleurkeuzes misschien je gedrag/emoties kunnen beïnvloeden of hoe anderen op je reageren?

Leer de betekenis achter de kleuren, het geeft veel inzicht in jezelf. En, de kleuren die je draagt reflecteren niet alleen onze emoties, maar ze communiceren ook een boodschap naar anderen.

Bepaalde kleuren maken je vrolijker. Terwijl andere kleuren je helpen te concentreren of te kalmeren.

Kleur als taal

Kleur als taal is gebaseerd op bewijs dat kleur inderdaad een effect en invloed heeft op ons leven. Ontwikkeld door Thelma van der Werff. En uit de behoefte om mensen te helpen om kleurkeuzes op een bewuste en uitgebalanceerde wijze te gebruiken. Het kan je ondersteunen om je eigen unieke zijn naar buiten te brengen.

Ik heb zelf ervaren wat kleur voor je kunt doen. Door de kleur geel te dragen, heb ik mijn probleem met mijn zus verwerkt. Ik ben nu een blijer mens. En ik sta nu heel gemakkelijk op een podium. Vindt het zelfs leuk. Zo kunnen kleuren jou ook helpen met verwerking.

Wil je iets veranderen in je leven en lukt dat op dit moment niet zo goed? Komen er bepaalde problemen steeds weer terug in je leven? Dan kan je jouw kleurenkeuzes in kaart laten brengen door een kleurentolk.

Een kleurentolk heeft een opleiding gehad van colour coaching door Thelma van der Werff. Welke kleur laat je nog niet toe in je leven. Welke kleurkeuze kan jou helpen?

Als imageconsultant én kleurentolk kan ik je helpen met je innerlijk en je uiterlijk. Na het in kaart brengen van je kleurenkeuzes ( innerlijk) kan je een kleuradvies (uiterlijk) laten doen. Welke kleuren staan jou het mooiste, welke jou toch kunnen helpen met je innerlijk.

Gedurende het consult

Ik stel vragen over kleurkeuzes in kleding. Samen kijken we naar welke kleuren je op dit moment draagt. (Het consult is geheel volgens de Colour Comfort methode. Ontwikkeld door Thelma van der Werff.) En vertel ik wat de kleuren over jou zeggen.

Hoe je met bewuste kleurkeuzes je doelen en wensen kan ondersteunen. Wil je andere resultaten in je leven? Dan zal je ook andere (kleur)keuzes moeten maken. Kleur is een makkelijke én krachtige manier om je doel te bereiken.

Na afloop van het consult krijg je een rapport van jouw verhaal in kleur.

Ik adviseer je over welke kleur je het beste kan dragen of juist minder kan dragen. Het advies geeft je veel inzicht en kennis, hoe je door bewuste kleurkeuzes te maken, je toekomst vorm kunt geven.

De kleding kleuren uitleg doe je meestal maar één keer.

Je krijgt daarmee wel een mooi advies voor je uitdaging kleur. Als je wilt jouw powerkleur. Investering 140 euro inclusief rapport op PDF. Wil jij dit? Bel of mail me gerust.

Femke Kingma, HR professional/adviseur/Projectleider ;

Via internet kwam ik op t spoor van Tiny en dat was een top treffer. Als zelfstandige wilde ik meer zichtbaar zijn.

Tiny heeft mij niet alleen geholpen om passende kleurenanalyse te doen, maar ook mij letterlijk laten zien welke kleding mij krachtiger maken. Ik kan zelf best goede kledingcombinaties maken, maar Tiny wist daar nog meer aan te voegen.

Het gesprek over de kleurenmatrix geeft een verdiepende slag, waarmee ik direct mee aanneemt slag ben gegaan. Ik ben echt blij met het resultaat, de deskundige én persoonlijke stijl van begeleiden van Tiny.

Jaqueline, HR manager;

Heel bijzonder wat kleur voor je kan doen. Door de kleur roze te dragen ben ik meer voor mezelf op gekomen.

Ik stond altijd maar meteen voor iedereen klaar, maar vergat mezelf daarbij. Ik kies nu meer voor mezelf en dat is goed voor iedereen.