Image
Top
Menu

Kleur als taal | STIJLwerkt

Kledingkleurenuitleg.

Jouw kleuren.

Kleur als taal, beïnvloedt ons dagelijks leven of je er voor kiest of niet. Je kleurkeuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel.

En ze kunnen veel over je onthullen. Het beïnvloed ook hoe anderen zich gedragen of reageren op jou.

colour coaching van Thelma van der Werff

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald kledingstuk kiest?

Of je kleurkeuzes misschien je gedrag/emoties kunnen beïnvloeden of hoe anderen op je reageren?

Bepaalde kleuren maken je vrolijker. Terwijl andere kleuren je helpen te concentreren of te kalmeren.

Kleur als taal

Kleur als taal is gebaseerd op bewijs dat kleur inderdaad een effect en invloed heeft op ons leven. En uit de behoefte om mensen te helpen om kleurkeuzes op een bewuste en uitgebalanceerde wijze te gebruiken. Het kan je ondersteunen om je eigen unieke zijn naar buiten te brengen.

Ik heb zelf ervaren wat kleur voor je kunt doen. Door de kleur geel te dragen, heb ik mijn probleem met mijn zus verwerkt. Ik ben nu een blijer mens. En ik sta nu heel gemakkelijk op een podium. Vindt het zelfs leuk. Zo kunnen kleuren jou ook helpen met verwerking.

Welke zijn jouw kleuren?

Wil je iets veranderen in je leven en lukt dat op dit moment niet zo goed? Komen er bepaalde problemen steeds weer terug in je leven? Dan kan je jouw kleurenkeuzes in kaart laten brengen door een kleurentolk.

Een kleurentolk heeft een opleiding gehad als colour coach volgens het Colour comfort systeem.

Welke kleur laat je nog niet toe in je leven. Welke kleurkeuze kan jou helpen?

Als imageconsultant én kleurentolk kan ik je helpen met je innerlijk en je uiterlijk. Na het in kaart brengen van je kleurenkeuzes ( innerlijk) kan je een kleuradvies (uiterlijk) laten doen. Welke kleuren staan jou het mooiste, welke jou toch kunnen helpen met je innerlijk.

Jouw kleuren.

In een unieke en persoonlijke kleurensessie. ( gebaseerd op de kleurenpsychologie) bekijken we samen in een 90 – 120 minuten hoe kleur door jouw leven heen beweegt en hoe kleur samenhangt met jouw levensverhaal.

Ik stel vragen over kleurkeuzes in kleding. Samen kijken we naar welke kleuren je op dit moment draagt. En vertel ik wat de kleuren over jou zeggen.

Hoe je met bewuste kleurkeuzes je doelen en wensen kan ondersteunen. Wil je andere resultaten in je leven? Dan zal je ook andere (kleur)keuzes moeten maken. Kleur is een makkelijke én krachtige manier om je doel te bereiken.

Na afloop van het consult krijg je een rapport van jouw verhaal in kleur.

Ik adviseer je over welke kleur je het beste kan dragen of juist minder kan dragen. Het advies geeft je veel inzicht en kennis, hoe je door bewuste kleurkeuzes te maken, je toekomst vorm kunt geven.

*Deze sessie kan privé, maar kan ook via Skype. Investering 140 euro

*Je krijgt een persoonlijk verslag inclusief advies volgens Colour comfort methode. De twee kleuren die jouw ondersteunen in het behalen van jouw wensen en doelen.

Jouw eerste stap naar verandering. Een kleurenkaart waarin je dagelijks jouw kleurenkeuze kan bijhouden.

En 1 telefonisch follow-up gesprek na 2 maand om te kijken waar kleur je gebracht heeft.

Gelijk bestellen? https://www.kleuradvieszwolle.nl/product/jouw-innerlijke-kleuren/

Femke Kingma, HR professional/adviseur/Projectleider ;

Via internet kwam ik op t spoor van Tiny en dat was een top treffer. Als zelfstandige wilde ik meer zichtbaar zijn.

Tiny heeft mij niet alleen geholpen om passende kleurenanalyse te doen, maar ook mij letterlijk laten zien welke kleding mij krachtiger maken. Ik kan zelf best goede kledingcombinaties maken, maar Tiny wist daar nog meer aan te voegen.

Het gesprek over de kleurenmatrix geeft een verdiepende slag, waarmee ik direct mee aanneemt slag ben gegaan. Ik ben echt blij met het resultaat, de deskundige én persoonlijke stijl van begeleiden van Tiny.

Jaqueline, HR manager;

Heel bijzonder wat kleur voor je kan doen. Door de kleur roze te dragen ben ik meer voor mezelf op gekomen.

Ik stond altijd maar meteen voor iedereen klaar, maar vergat mezelf daarbij. Ik kies nu meer voor mezelf en dat is goed voor iedereen.