Image
Top
Menu

Kleur als taal - STIJLwerkt

Kleur als taal, jouw levensverhaal in kleur. Met je presentatie straal je iets uit. Dat kan zijn met je kleding. Maar ook met de kleuren die je draagt straal je iets uit. Weet je dat elke kleur die je draagt een betekenis heeft en je daarmee onbewust dat uitstraalt? Kleur als taal is een combinatie van colour coaching en jouw kledingkleuren. Wil je helderheid krijgen over jouw kwaliteiten en talenten?

Kleur als taal

Kleuren kunnen veel over je onthullen. Het beïnvloed ook hoe anderen zich gedragen of reageren op jou. Welke kleuren zetten jou in je kracht?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaalde kleur kiest?

Of je kleurkeuzes misschien je gedrag/emoties kunnen beïnvloeden of hoe anderen op je reageren? Sommige kleuren maken je vrolijker. Terwijl andere kleuren je helpen te concentreren of te kalmeren.

Meer kleur

Kleur als taal

Kleur als taal is gebaseerd op bewijs dat kleur inderdaad een effect en invloed heeft op ons leven. En uit de behoefte om mensen te helpen om kleurkeuzes op een bewuste en uitgebalanceerde wijze te gebruiken. Het kan je ondersteunen om je eigen unieke zijn naar buiten te brengen.

Kleuren hebben een trilling en een gevoel. Waarom draag je de ene dag een andere kleur dan de andere dag? Het heeft te maken met waar ga je naar toe, of hoe voel je je vandaag. Kleed je je vaak om? Dat kan ook te maken hebben met de kleur van je kleding.

Het is opmerkelijk dat je een bepaalde kleur begint te dragen wanneer de eigenschappen van deze kleur belangrijk zijn in je leven.

Wil je iets veranderen in je leven en lukt dat op dit moment niet zo goed? Komen er bepaalde problemen steeds weer terug in je leven? Maak dan een afspraak om jouw kleurenkeuzes in kaart laten brengen.

Welke kleur laat je nog niet toe in je leven. Welke kleurkeuze kan jou helpen?

Meer kleur

Jouw kleuren.

In een unieke en persoonlijke kleurensessie. ( gebaseerd op de kleurenpsychologie en colour coaching systeem Thelma van der Werff) bekijken we samen in een 60 – 90 minuten hoe kleur door jouw leven heen beweegt en hoe kleur samenhangt met jouw levensverhaal.

Ik stel vragen over kleurkeuzes in kleding. Samen kijken we naar welke kleuren je op dit moment draagt. En vertel ik wat de kleuren over jou zeggen.

Hoe je met bewuste kleurkeuzes je doelen en wensen kan ondersteunen. Wil je andere resultaten in je leven? Dan zal je ook andere (kleur)keuzes moeten maken. Kleur is een makkelijke én krachtige manier om je doel te bereiken.

Na afloop van het consult krijg je een rapport van jouw verhaal in kleur.

Meer kleur

Ik adviseer je over welke kleur je het beste kan dragen of juist minder kan dragen. Het advies geeft je veel inzicht en kennis, hoe je door bewuste kleurkeuzes te maken, je toekomst vorm kunt geven.

Investering 116 euro.

*Je krijgt een persoonlijk verslag inclusief advies volgens Colour comfort methode. De twee kleuren die jouw ondersteunen in het behalen van jouw wensen en doelen.

En 1 telefonisch follow-up gesprek na 2 maand om te kijken waar kleur je gebracht heeft. Wil je meer weten? Contact

Cadeau geven? https://www.kleuradvieszwolle.nl/product/jouw-innerlijke-kleuren/

Voor wie? Iedereen die persoonlijke groei wil ontvangen.

kleur als taal

Wat vinden mensen van het advies:

Femke Kingma, HR professional/adviseur/Projectleider ;

Via internet kwam ik op t spoor van Tiny en dat was een top treffer. Als zelfstandige wilde ik meer zichtbaar zijn.

Tiny heeft mij niet alleen geholpen om passende kleurenanalyse te doen, maar ook mij letterlijk laten zien welke kleding mij krachtiger maken. Ik kan zelf best goede kledingcombinaties maken, maar Tiny wist daar nog meer aan te voegen.

Het gesprek over de kleurenmatrix geeft een verdiepende slag, waarmee ik direct mee aanneemt slag ben gegaan. Ik ben echt blij met het resultaat, de deskundige én persoonlijke stijl van begeleiden van Tiny.

Jaqueline, HR manager;

Heel bijzonder wat kleur voor je kan doen. Door de kleur roze te dragen ben ik meer voor mezelf op gekomen.

Ik stond altijd maar meteen voor iedereen klaar, maar vergat mezelf daarbij. Ik kies nu meer voor mezelf en dat is goed voor iedereen.

Gerrie, verpleegkundige:

Dank je wel voor het rapport. Heel interessant. Bijzonder dat kleur zo’n groot effect heeft op hoe je in het leven staat.