Image
Top
Menu

Kleuren psychologie en NLP - STIJLwerkt

Kleuren psychologie  en NLP

Colournostics.

Kleuren psychologie en NLP

Colournostics is een doorbraak tool, En haalt de blokkades uit je onderbewustzijn naar boven. De methode is ontwikkeld door Thelma van der Werf en Mary Ashby-Green en heeft 5 jaar in beslag genomen. Is getest met duizend mensen. http://www.colournostics.com

Colournostics is ontwikkelt dat je langdurende patronen achter je kunt laten. Een helder inzicht krijgt, waardoor positieve verandering kan plaatsvinden.

Kleuren psychologie en NLP.

In 2020 heb ik de opleiding bij Thelma en Mary gedaan. Het heeft mijn leven verrijkt. Ik gun jou dat ook.

Ik maak gebruik van kleur voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze kennis wil ik graag met je delen, zodat jij ook kan groeien en stralen.

Kleuren hebben unieke eigenschappen en hebben invloed op je emoties en welzijn.

Kleurkeuze zegt iets over persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Kleur kan je dieperliggende thema’s in je leven aan het licht brengen. Waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en daarmee de energie weer kan stromen.

Kleuren psychologie en NLP Stijlwerkt

Wat vinden anderen van het advies:

Peter van Dijk, acteur: “Het dwingt je wel om meer na te denken. En geeft inzicht. De woorden die ik opgeschreven heb geven me wel richting waar ik iets mee kan. Het ligt er ook een beetje aan hoe ik mij opstel. Ik kan er op een andere manier iets positiefs voor terug krijgen.”

Riet Overberg, directie secretaresse: “Het kleuradvies bij jou was raak en confronterend. Het herinnert mij eraan wat ik belangrijk vind in het leven. Daar wil ik elke dag aan werken. Niet somberen, goed communiceren, bij mezelf blijven, mijn vrolijke zelf. Het legt de vinger op de zere plek. Oh Tiny, ik ben hier al zo lang mee bezig! Colournostics geeft inzicht en het confronteert je met wat je eigenlijk wilt. Wake-up call. Heel erg bedankt.”

Bernadette Vrijling, coach: Na een korte introductie door Tiny gaan we via Zoom aan de slag met de kaarten. Tiny leest vervolgens alle mogelijke betekenissen van deze kleur en ik voel me echt geraakt. Ik zie een verband, een rode lijn zichtbaar worden die ik niet eerder zo zag. Ook de oplossingen kaart laat mij nieuwe wegen zien. En in ieder geval ook een kleur die ik amper in mijn garderobe heb. Zou het zo simpel kunnen zijn? Het was een prettige sessie.

Investering 2 kleur kaarten ( 1 voor het probleem en 1 voor de oplossing) 40,- euro.

Investering 5 kleur kaarten ( 1 voor het probleem, 1 voor waar je tegenaan loopt, 3 positieve kaarten voor de oplossing en affirmatie.) 97,- Contact