Image
Top
Menu

Kleuren psychologie en NLP - STIJLwerkt

Kleuren psychologie  en NLP

Colournostics.

Kleuren psychologie en NLP

Colournostics is een doorbraak tool, En haalt de blokkades uit je onderbewustzijn naar boven. De methode is ontwikkeld door Thelma van der Werf en Mary Ashby-Green en heeft 5 jaar in beslag genomen. Is getest met duizend mensen. http://www.colournostics.com

Kleuren psychologie en NLP.

In 2020 heb ik de opleiding bij Thelma en Mary gedaan. Het heeft mijn leven verrijkt. Ik gun jou dat ook.

Ik werk natuurlijk veel met kleur, omdat ik kleuren voor anderen uit kies. Kleurenpsychologie interesseerde mij enorm. Daarom ben ik ook kleurencoach geworden. Colournostics is een extra tool. Een eenvoudige stappenplan waarmee je in korte tijd je probleem en antwoord helder krijgt. En vervolgens ook de oplossing voor dit probleem of issue.

Door het kiezen van de kleuren kom je achter het werkelijke probleem. Kleuren hebben unieke eigenschappen en hebben ook invloed op je emoties en welzijn.

Kleurkeuze zegt iets over persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Kleur kan je dieperliggende thema’s in je leven aan het licht brengen. Waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en daarmee de energie weer kan stromen.

Ja, ik wil een colournostic advies. Investering 97 euro. ( 1 tot 1 1/2 uur )Contact

kleurenpsychologie en NLP

Aanbevelingen:

Peter van Dijk, acteur: “Het dwingt je wel om meer na te denken. En geeft inzicht. De woorden die ik opgeschreven heb geven me wel richting waar ik iets mee kan. Het ligt er ook een beetje aan hoe ik mij opstel. Ik kan er op een andere manier iets positiefs voor terug krijgen.”

Riet Overberg, directie secretaresse: “Het kleuradvies bij jou was raak en confronterend. Het herinnert mij eraan wat ik belangrijk vind in het leven. Daar wil ik elke dag aan werken. Niet somberen, goed communiceren, bij mezelf blijven, mijn vrolijke zelf. Het legt de vinger op de zere plek. Oh Tiny, ik ben hier al zo lang mee bezig! Colournostics geeft inzicht en het confronteert je met wat je eigenlijk wilt. Wake-up call. Heel erg bedankt.”

Bernadette Vrijling, coach: Na een korte introductie door Tiny gaan we via Zoom aan de slag met de kaarten. Tiny leest vervolgens alle mogelijke betekenissen van deze kleur en ik voel me echt geraakt. Ik zie een verband, een rode lijn zichtbaar worden die ik niet eerder zo zag. Ook de oplossingen kaart laat mij nieuwe wegen zien. En in ieder geval ook een kleur die ik amper in mijn garderobe heb. Zou het zo simpel kunnen zijn? Het was een prettige sessie.

Contact