Image
Top
Menu

Next-step - STIJLwerkt

Tiny Oostindie kleurentolk
Een combinatie van colour coaching en kleurenanalyse

Next-step.

Next-step zuiver in het kiezen van kleur voor je kleding!

Bij de next step krijg je een persoonlijke kleurenanalyse én een persoonlijke kleding kleuren uitleg. Dus welke kleuren staan jou het allermooist én welke kleuren laten jouw innerlijk stralen.

STIJLwerkt
stijlwerkt

Je kan natuurlijk ook alleen een kleurenanalyse laten doen.

Next step is een extra.

Hiermee leer je welke capaciteiten jij hebt. Dat kan met een kledingkleuren uitleg. Dat zijn de kleuren die jij al draagt.

Kleuren hebben een trilling en een emotie. Maar ook een betekenis.

Jij kan dus ook groeien door een bepaalde kleur te gaan dragen. Denk maar eens aan iemand die alleen maar zwart draagt. Dan stoot je alleen maar mensen af, door uit te stralen; kom niet te dicht bij mij.

En iemand die bijvoorbeeld alleen maar rood draagt, die heeft altijd gelijk. Kan dus niet groeien, want staat niet open voor andere ideeën.

Ik maak gebruik van kleur voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze kennis wil ik graag met je delen, zodat ook jij kan groeien en stralen. Om een stap verder te komen, is het goed om je kleuren die je wel of niet draagt in kaart te brengen. Als kleurentolk kan ik je daar bij helpen.

Next step.

Als ondernemer een stap verder met je bedrijf? Of, als leidinggevende een stap verder in het bedrijf? Daar moet je persoonlijk aan toe zijn. De kledingkleuren uitleg kan je daarbij helpen.

Kleuren hebben unieke eigenschappen en hebben invloed op je emoties en welzijn. Kleurkeuze zegt iets over persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Kleur kan dieperliggende thema’s in je leven aan het licht brengen.

Waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en daarmee de energie weer kan stromen. Kleur heeft mijn leven verandert.

Mijn eigen advies was om geel te dragen. Geel kan je als persoon zichtbaarder maken. Maar, als je een hekel aan geel hebt? Wat dan? Dan is het mogelijk om eerst iets geels te eten. Bijvoorbeeld bananen. Of dat je gele bloemen in huis neer zet.

Als je een hekel aan die kleur hebt, dat zegt weer wat over jou.

Ik ben zelf heel voorzichtig geel gaan dragen. En ik moet zeggen ik sta nu veel makkelijker op een podium. ( mezelf zichtbaarder maken)

Zo heb ik mezelf een stapje verder geholpen met alleen maar een kleur toe te voegen aan mijn garderobe. Nieuwsgierig welke kleur of kleuren dat voor jou zijn?

De kleuren van je kleding zeggen iets over jou.

Advies; rood? Welke kleur rood? Advies roze? Welke kleur roze? Wat betekent dat dan? *Na deze dag weet je met welke kleur(en) je een stap verder komt. En weet je wat je uitdaging is. En natuurlijk welke kleuren jou laten stralen en er frisser uit laten zien.

Next step

*extra PDF van jouw persoonlijke kledingkleuruitleg. En persoonlijke kleurenkaart. 2 kleuren advies en kleurengeschiedenis. Investering 237 euro p.p. Inclusief persoonlijke kleurenkaart. Met PDF persoonlijke kleurentype en contrastanalyse.

Een persoonlijke PDF van je kleurenkledinguitleg met kleurverleden en advies. Een telefonisch nagesprek.

Ja, ik maak een afspraak. Contact

Waar: STIJLwerkt, Tiny Oostindie, Speldenmakerstraat 40 8043CG Zwolle