Image
Top
Menu

Next step | STIJLwerkt

Tiny Oostindie kleurentolk
Tiny Oostindie, Kleurentolk. (colour coaching ontwikkeld door Thelma van der Werff)

Next step (deel 1) De kleuren van je kleding zeggen iets over jou.

Welke kleur(en) draag je, welke niet. Welke kleur(en) ben je mee gestopt te dragen. En, met welke kleur(en) ben je begonnen te dragen.

Ik maak gebruik van kleur voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze kennis wil ik graag met je delen, zodat ook jij kan groeien en stralen.

Om een stap verder te komen, is het goed om je kleuren die je wel of niet draagt in kaart te brengen. Als kleurentolk kan ik je daar bij helpen.

Next step.

Als ondernemer een stap verder met je bedrijf? Of, als leidinggevende een stap verder in het bedrijf? Daar moet je persoonlijk aan toe zijn. De kledingkleuren uitleg kan je daarbij helpen.

Kleuren hebben unieke eigenschappen en hebben invloed op je emoties en welzijn. Kleurkeuze zegt iets over persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Kleur kan dieperliggende thema’s in je leven aan het licht brengen. Waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en daarmee de energie weer kan stromen.

Kleur heeft mijn leven verandert.

Mijn eigen advies was om geel te dragen. Geel kan je als persoon zichtbaarder maken. Maar, als je een hekel aan geel hebt? Wat dan? Dan is het mogelijk om eerst iets geels te eten. Bijvoorbeeld bananen. Of dat je gele bloemen in huis neer zet. Als je een hekel aan die kleur hebt, dat zegt weer wat over jou. Ik ben zelf heel voorzichtig geel gaan dragen. En ik moet zeggen ik sta nu veel makkelijker op een podium. ( mezelf zichtbaarder maken) Zo heb ik mezelf een stapje verder geholpen met alleen maar een kleur toe te voegen aan mijn garderobe. Nieuwsgierig welke kleur of kleuren dat voor jou zijn? Maak een afspraak of bel of mail me gerust als je nog vragen hebt.

De kleuren van je kleding zeggen iets over jou.

Advies; rood? Welke kleur rood? Advies roze? Welke kleur roze? Wat betekent dat dan? *Na deze middag weet je met welke kleur je een stap verder komt. En weet je wat je uitdaging is. ( inclusief kleurenanalyse)

(deel 2) Toekomst moodboard maken. Je innerlijk geeft aan waar je behoefte aan hebt. Een moodboard verklaart veel. Ook de kleuren die je gebruikt, hebben een betekenis. (We gaan echt knippen en plakken met afbeeldingen die jou aanspreken. Of dat nu afbeeldingen zijn van kleding, inrichting, dieren, koken, dat maakt niet uit. Zolang het afbeeldingen zijn waar jij blij van wordt of die je echt heel mooi vind.

*extra bij deel 1; PDF van jouw persoonlijke kledingkleuruitleg. En persoonlijke kleurenkaart. Advies en kleurengeschiedenis. *extra bij deel 2; gratis jouw affirmatie kleurenkaart met je doel. Investering: (1) 237 euro.(2) 97 euro. Samen 297 euro.( korting 37 euro)

Wanneer: Op vrijdag 18 september 2020 deel 1

Op zaterdag middag 19 september 2020. deel 2

Waar: STIJLwerkt, Tiny Oostindie, Speldenmakerstraat 40 8043CG Zwolle