Image
Top
Menu

Over Tiny

Over Tiny

Jou inspireren kleur te geven aan je leven. Ik motiveer je om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te benadrukken. Omdat je anders jezelf te kort doet. Zowel in je dagelijkse leven, als in je werk. Als image consultant, kapper, visagist en kleuren coach. Kijk ik in mijn stijladvies altijd naar het totaalplaatje. Dus ook naar wat van invloed is op je zelfbeeld.

Ik kom uit een familie met sterke vrouwen. Als ik vrouwen ontmoet die onzeker zijn en zichzelf opofferen, dan vind ik dat zo jammer. Dan denk ik: ‘Jij mag er ook zijn!’ En dan voel ik de prikkel om ze anders naar zichzelf te laten kijken. En de positieve en negatieve aspecten kleur te geven, zodat ze beseffen dat beide kanten hen juist krachtig maakt.

Over Tiny

In mijn visie zijn het innerlijk en uiterlijk in wisselwerking met elkaar. Het één heeft invloed op het ander. Als ik vrouwen en mannen help er goed uit te zien op een manier die echt bij hun past, dan doet dat van binnen ook iets met ze. Als je zeker weet dat je er goed uitziet, dan voel je je ook zekerder. En dat zorgt er weer voor dat je meer gezien wordt, dat mensen overtuigd zijn van je capaciteiten en niet in de laatste plaats: dat je een goed gevoel hebt over jezelf!

Ik ben hoog sensitief en het innerlijk van de mens boeit mij en ik zoek daarom ook altijd waar iemand zich prettig bij voelt. En niet alleen wat iemand mooi staat. Misschien heb ik daarom ook wel samen met collega’s het boek “Kleding als Taal” bestudeerd over de psychologie van kleding.

Je krijgt unieke en verrassende combinaties, als je je door mij laat helpen. Daar heb ik zelfs een prijs mee gewonnen onder collega’s bij een modeontwerpster Monique Collignon. Zie foto

Je huidige garderobe is dan ook vaak een uitgangspunt om anders te combineren.

Over Tiny:

De taal van kleur.

In 2019 heb ik de opleiding “de taal van kleur” afgerond. Deze opleiding is volgens het Colour Comfort methode, en is ontwikkeld door Thelma van der Werff.  Door het afronden van deze opleiding ben je kleurentolk. Een kleurentolk brengt jouw kleurenkeuzes van je kleding in kaart. En kan vertellen wat de kleuren over jou zeggen. De kleuren die je draagt zijn jouw capaciteiten. De kleuren die je niet draagt jouw uitdagingen. Je kan een uitleg van je kledingkleuren krijgen bij mij en aan de hand daarvan bepalen wat je verder wilt. Hoe je verder wilt groeien persoonlijk of met je bedrijf. Kleur is energie, trilling en emotie. Je kan dus ook bepaalde issues verwerken met kleur. Ik help je graag.

Colournostics

In coronatijd heb ik de opleiding Colournostics gevolgd. Een systeem wat werkt met kleur en NLP. Met dit systeem is het mogelijk om snel inzicht te krijgen in je probleem of issue. En hoe nu verder! Hier kan je leuke workshops over volgen als je interesse hebt. Bel of mail me gerust. Kleuren psychologie en NLP

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Over Tiny