Neem contact op:

Image
Top
Menu

Over Tiny

 

 
Over Tiny

Jou inspireren kleur te geven aan je leven. En je helpen zeker te zijn van je zaak. Daar word ik blij van! Ik motiveer je om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te benadrukken. Omdat je anders jezelf te kort doet. Zowel in je dagelijkse leven, als in je werk. Als kapper, image consultant en visagist kijk ik in mijn stijladvies altijd naar het totaalplaatje. Dus ook naar wat van invloed is op je zelfbeeld.

Ik kom uit een familie met sterke vrouwen. Als ik vrouwen ontmoet die onzeker zijn en zichzelf opofferen, dan vind ik dat zo jammer. Dan denk ik: ‘Jij mag er ook zijn!’ En dan voel ik de prikkel om ze anders naar zichzelf te laten kijken. En de positieve en negatieve aspecten kleur te geven, zodat ze beseffen dat beide kanten hen juist krachtig maakt.

In mijn visie zijn het innerlijk en uiterlijk in wisselwerking met elkaar. Het één heeft invloed op het ander. Als ik vrouwen en mannen help er goed uit te zien op een manier die echt bij hun past, dan doet dat van binnen ook iets met ze. Als je zeker weet dat je er goed uitziet, dan voel je je ook zekerder. En dat zorgt er weer voor dat je meer gezien wordt, dat mensen overtuigd zijn van je capaciteiten en niet in de laatste plaats: dat je een goed gevoel hebt over jezelf! 

Jouw gezicht zegt veel voor mij en ik heb altijd gedacht dat collega’s dat ook konden zien. Een gezicht lezen; wat bij iemand past en wat voor een lichaam iemand heeft. Dat blijkt helemaal niet zo te zijn.

Ik ben hoog sensitief en het innerlijk van de mens boeit mij en ik zoek daarom ook altijd waar iemand zich prettig bij voelt. En niet alleen wat iemand mooi staat. Misschien heb ik daarom ook wel samen met collega’s het boek “Kleding als Taal” bestudeerd over de psychologie van kleding.

Wat mij gemakkelijk af gaat, is unieke en verrassende combinaties maken. Daar heb ik zelfs een prijs mee gewonnen onder collega’s bij een modeontwerpster Monique Collignon. Zie foto 

Je huidige garderobe is dan ook vaak een uitgangspunt om anders te combineren.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.