Image
Top
Menu

privacyverklaring | STIJLwerkt

Privacyverklaring

Omdat Stijlwerkt met de blog en website bepaalde persoonsgegevens verzamelt, heeft Stijlwerkt deze privacyverklaring opgesteld. De persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn, volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens

Voor klanten van STIJLwerkt vraag ik altijd om een vragenformulier in te willen vullen met vermelding van naam, adres, e-mail gegevens en telefoonnummer.

Deze gegevens worden nooit aan derden vermeld. Op de blog en website van Stijlwerkt worden behalve de foto en de naam van de geportretteerden geen persoonsgegevens vermeld. Wil je dat je foto(s) verwijderd worden, is een mailtje voldoende. En zal Stijlwerkt daar zo snel mogelijk gehoor aan geven.

Privacyverklaring

Het doel is van het verzamelen van persoonsgegevens

Indien je je inschrijft voor de e-mail nieuwsbrief onderaan de pagina heeft Stijlwerkt je naam en je e-mailadres nodig. Verder onthoudt de website wanneer je je hebt ingeschreven en ziet Stijlwerkt wanneer je je eventueel weer hebt uitgeschreven.

Wanneer je een reactie plaatst onder een van de blogs vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op de website. Stijlwerkt gebruikt die alleen als Stijlwerkt je zou willen benaderen. Stijlwerkt zal nooit zonder overleg met de betrokkenen adres- en/of email gegevens verstrekken aan derden.

Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat Stijlwerkt gebruikers die Stijlwerkt, spam sturen etc. kan blokkeren.

Privacyverklaring

Delen van persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van mijn website Antagonist B.V. Antagonist is gevestigd in Enschede, er worden geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

Indien je je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief die door Your mailing list wordt verstuurd, dan worden alleen je naam en e-mail adres bewaard. Met enige regelmaat ontvang je per mail een overzicht van de nieuwste blog en of tips. Je kunt je altijd simpel en op ieder moment uitschrijven.
Lees hier : https://www.ymlp.com/nl/algemene-voorwaarden.html

Privacyverklaring

Recht

De privacy wetgeving brengt verschillende rechten mee. Je hebt het recht om je gegevens te veranderen of te wissen. Ook kun je bezwaar maken tegen het verwerken van persoonsgegevens. Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoons gegevens te gebruiken, kun je die toestemming te allen tijde intrekken, zonder opgave van redenen.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via het contactformulier op STIJLwerkt.nl of via mijn mailadres.