Neem contact op:

Image
Top
Menu

Stijladvies

Persoonlijk stijladvies voor kleur, kleding, haar en make-up.

STIJLwerkt

stijlwerkt

Weet je niet welke kleuren je staan? Hoe je je lichaamsdelen kunt accentueren of camoufleren? Kun je hulp gebruiken bij het aanbrengen van een mooie, natuurlijke make-up? Of puilt je kast uit met kleding, maar heb je toch niks om aan te trekken? Ik laat je zien hoe je met kleuren je gezicht kunt laten stralen. En welke combinaties je kunt maken met je eigen kleding. Mijn doel is om je bewust te maken van wat je goed staat, zodat je je zekerder voelt over je zaak.

Tijdens het stijladvies ga ik altijd op zoek naar de stijlmix die al in je lichaam zit. De vormen van je lijf en je gezicht laten zien welke stijl bij je past. Of je nou een romantisch, klassiek, extravagant of natuurlijk type bent. Mijn persoonlijke drijfveer is mensen leren hoe ze doe-het-zelver worden in hun uiterlijke verzorging. Of het nu gaat om opmaken, haarstyling of het vinden van de juiste kleding.

Met mijn stijladvies help ik je makkelijker en doelgericht te winkelen. Want als je slim kunt combineren, heb je minder kleding en verzorgingsproducten nodig. Dat is duurzaam en scheelt weer een financiële investering…

STIJLwerkt

stijlwerkt

Met de juiste kleuren en kleding dat werkelijk goed zit, zie je er jonger, frisser en energieker uit. Dat maakt je doelgroep nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt. Of het nou je klanten zijn of mensen die naar je zitten te luisteren tijdens een presentatie of netwerkgesprek.

Stijladvies zilver

kleurenanalyse, stijladvies, persoonlijk stijlboek, persoonlijke kleuren kaart en combinatie tips. Outfits aanpassen aan de situatie. Investering 397 euro, 2 personen 340 euro p.p. Advies zonder kleurenanalyse 320 euro.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Klanten vinden van dit advies:

Katinka Zwaanswijk: “Ik koop andere kleding en andere kleuren, het valt mijn omgeving op dat ik mij anders ben gaan kleden. Op een bepaalde manier vind ik winkelen makkelijker. Ik kan bepaalde dingen overslaan, daar hoef ik niet eens naar te kijken. Ik durf meer, een tijd geleden zou ik echt geen zilveren schoenen gekocht hebben. Er zou eens iemand naar kunnen kijken! En nu denk ik, ik vind het gewoon heel leuk bij die jurk. Ik ben make-up gaan dragen. Ik zou Tiny aanbevelen bij anderen.”

Mirjam Doornbusch, ondernemerscoach: “Ik wist niet dat kleur zo’n impact zou hebben op mijn professionele uitstraling. Ik stond echt te kijken wat donkerblauw met mij doet! Ik zie er vaak moe uit, omdat ik na een uurtje korter slapen meteen al wallen heb. Maar door de juiste kleur kleding en de juiste make-up zie ik er frisser en energieker uit. En dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ik ben tenslotte mijn eigen visitekaartje.”

Echtgenoot van Magda Maleko: “Ik ben heel blij dat Magda nu in mooiere kleuren rondloopt. Het valt mij elke dag weer op dat ze mooiere kleding draagt nu. Dus wat dat betreft is het die investering waard geweest. Ik denk dat het wel waar is wat je op je website zegt. Als je weet wat je kleuren zijn en wat jezelf goed staat in een totaalplaatje en je loopt daarin rond dan ontvangt je ziel kracht en vliegt op hoger plan verder door het leven met al zijn moeilijkheden en mogelijkheden, bedankt voor wat je tot nu toe al gedaan hebt. Magda is er blij mee en ik ook”  Echt een heel leuke bril die je voor Magda hebt gevonden! Dank je wel !