Image
Top
Menu

Stijladvies

Stijladvies.

Stijladvies voor jou persoonlijk. kleur, kleding en make-up.

STIJLwerkt

stijlwerkt

Een kast vol kleren, maar heb je geen idee wat je aan moet doen? Maak het je gemakkelijk, ik help je.

Wil jij er zelfverzekerd uit zien?

Maar, weet je niet welke kleuren je staan? Hoe je je lichaamsdelen kunt accentueren of camoufleren?

Stijladvies

Stap voor stap laat ik zien welke make-up jij het beste kan gebruiken. Hoe je dat doet zodat je dat zelf elke dag gemakkelijk op kunt brengen. (mannen krijgen een mooi paspoort met kleurenstofjes in plaats van het make-up advies)

Puilt je kast uit met kleding, maar denk je vaak “ik heb niks”?

Ik laat je zien hoe je met kleuren je gezicht kunt laten stralen. En welke combinaties je kunt maken met je eigen kleding.

Mijn doel is om je bewust te maken van wat je goed staat. Je ziet er beter uit. Je voelt je daardoor zelfverzekerder.

Tijdens het stijladvies

Ik ga altijd op zoek naar de stijlmix die al in je lichaam zit. De vormen van je lijf en je gezicht laten zien welke stijl bij je past. Of je nou een romantisch, klassiek, extravagant of natuurlijk type bent. Mijn persoonlijke drijfveer is mensen leren hoe ze doe-het-zelver worden in hun uiterlijke verzorging. Of het nu gaat om opmaken, haarstyling of het vinden van de juiste kleding.

Met mijn stijladvies

Met mijn stijladvies help ik je makkelijker en doelgericht te winkelen. Want als je slim kunt combineren, heb je minder kleding en verzorgingsproducten nodig. Dat is duurzaam en scheelt weer een financiële investering…

Stijladvies

stijlwerkt

Met de juiste kleuren en kleding dat werkelijk goed zit, zie je er jonger, frisser en energieker uit. Dat maakt je doelgroep nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt.

Of het nou je klanten zijn of mensen die naar je zitten te luisteren tijdens een presentatie of netwerkgesprek.

Boost your style

Is kleur/stijladvies/garderobe advies/ thuis en make-up advies in de salon. Inclusief PDF van alle adviezen. Inclusief kleurenkaart. Resultaat: Zelfverzekerd over je hoe je er uit ziet. Je weet welke kleding je voor bepaalde gelegenheden aan kan trekken. Je kan moeiteloos combineren met jouw kleding en accessoires.

Boost your style

Investering 476 euro.

2 personen 397 euro p.p.

Ik wil een stijladvies

 

Klanten vinden van dit advies:

Katinka Zwaanswijk:  “Ik koop andere kleding en andere kleuren, het valt mijn omgeving op dat ik mij anders ben gaan kleden. Op een bepaalde manier vind ik winkelen makkelijker. Ik kan bepaalde dingen overslaan, daar hoef ik niet eens naar te kijken.

Ik durf meer, een tijd geleden zou ik echt geen zilveren schoenen gekocht hebben. Er zou eens iemand naar kunnen kijken! En nu denk ik, ik vind het gewoon heel leuk bij die jurk. Ik ben make-up gaan dragen. Ik zou Tiny aanbevelen bij anderen.”

Mirjam Doornbusch: Ondernemerscoach: “Ik wist niet dat kleur zo’n impact zou hebben op mijn professionele uitstraling. Ik stond echt te kijken wat donkerblauw met mij doet! Ik zie er vaak moe uit, omdat ik na een uurtje korter slapen meteen al wallen heb.

Maar door de juiste kleur kleding en de juiste make-up zie ik er frisser en energieker uit. En dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ik ben tenslotte mijn eigen visitekaartje.”

Echtgenoot Magda Maleko: “Ik ben heel blij dat Magda nu in mooiere kleuren rondloopt. Het valt mij elke dag weer op dat ze mooiere kleding draagt nu. Dus wat dat betreft is het die investering waard geweest. Ik denk dat het wel waar is wat je op je website zegt.

Als je weet wat je kleuren zijn en wat jezelf goed staat in een totaalplaatje. En je loopt daarin rond dan ontvangt je ziel kracht en vliegt op hoger plan verder door het leven met al zijn moeilijkheden en mogelijkheden.

Bedankt voor wat je tot nu toe al gedaan hebt. Magda is er blij mee en ik ook”  Echt een heel leuke bril die je voor Magda hebt gevonden! Dank je wel !