Image
Top
Menu

Imago advies zakelijk

Ben jij een zakenman of zakenvrouw? En wil je er niet alleen professioneel, maar er ook nog eens benaderbaar en fris uitzien?

Imago advies zakelijk

Ben je gegroeid met je bedrijf en merk je dat je kleding niet meer klopt bij wie je bent? Wil je op en top voor de dag komen? Meer tijd besteden aan je persoonlijke performance? Dan is dit echt iets voor jou!

Ik begeleid je bij het professionaliseren en optimaliseren van jouw stijl.

Imago advies zakelijk doen we grondig.

In 3 simpele stappen om je perfect te kleden voor elke gelegenheid. Dat begint bij de kern: wie ben je? Voor wat voor bedrijf werk je? Indien je ondernemer bent: wat wil je met je bedrijf bereiken en uitstralen? Om zakelijk te groeien is het noodzakelijk om ook persoonlijk te groeien. Dat kan je laten zien door je uiterlijke presentatie.

“Er goed uit zien is niet om zo veel mogelijk kleding en accessoires te kopen. Maar om uit te zoeken in welke kleding je je chic en comfortabel voelt.”

Wanneer dat helder is, kijk ik naar wat voor stijltype je bent, welke kleuren bij je passen en welk kapsel het beste bij jou past. 

Daarna duiken we je kledingkast in om te kijken welke kleren goed te combineren zijn en wat je flatteert. Ook kijken we wat er nog ontbreekt  en wat je nodig hebt. Zodat outfits weer voor jou gaan werken, waardoor je succes aantrekt.

Daarna gaan we winkelen ( voor kleding, accessoires, brillen, etc), eventueel kleding voor als je een presentatie geeft of naar zakelijke gelegenheden gaat of hoe je van een bestuursvergadering kunt switchen naar een feestelijke gelegenheid. Soms ontbreken er items die de huidige kleding met een simpele ingreep geschikt kunnen maken voor die feestelijke bijeenkomst.

Want weten naar welke kledingitems je opzoek bent vanuit je bedrijfsmatige plan en doel dat je voor ogen hebt, krijg je ook meer zicht op wat je wensen zijn zodat je personal branding veel doelgerichte wordt.

Daarna gaan we bekijken of het zakelijk imago advies je verder heeft gebracht.

Afhankelijk van je vragen en wensen, kun je me voor ad hoc adviezen benaderen.

Na dit programma weten we wat het beste bij jou past en wat jij wilt uitdragen. Je hebt geen kledingstress meer en als jij jezelf bent in je uiterlijke verschijning trek je ongetwijfeld meer succes aan. 

Inclusief persoonlijk kleurenpaspoort en kleurenkaart. Ook krijg je een persoonlijk stijlboek met hand-outs.

Goed gekozen kleding verhoogt je expert status en daardoor je impact. Laat voortaan het beste van jezelf zien. Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Hoe zou het voor jou zijn als je tijd en geld kunt besparen. Veel efficiënter kunt winkelen en geen miskopen meer hebt. Jezelf kunt laten zien op een manier dat bij jou past. 

Shirley

Lifestyleadviseur en hypnose coach, “Sinds ik programma “Brand your style” van Tiny heb gedaan, ontvang ik heel veel complimenten: “wat straal je!  Wat loop je mooi en trots! Ben je afgevallen? Wat zie je er goed uit”Dat geeft mij zelfvertrouwen en een goed gevoel”

Bernadette

Wijnimporteur; “ik droeg veel blauw en zwart want dat voelde veilig. Want dan val je niet op. Maar nu merk ik dat ik veel gelukkiger ben in kleuren. De positieve reacties van de andere vrouwen die meededen aan het “Brand your style” bij Tiny, deden mij goed en gaven me zelfvertrouwen.”

 
Brand your style

Investering 969 euro. excl btw.

3 gedeeltes van ongeveer 3 uur. In overleg wat nodig is. ( imago advies is aftrekbaar van de belasting.) 

 Ja, dit wil ik en ik maak een afspraak.

Meer weten? Neem gerust contact met me op. https://www.stijlwerkt.nl/contact/