Image
Top
Menu

Workshop “Kleur geven aan je werkende leven”

Workshop ” Kleur geven aan je werkende leven.”

workshop kleur geven aan je werkende levenHeb je moeite om kleur voor kleding te vinden die je mooi staat? Wil je leren hoe je sneller en makkelijker kleding kunt kopen die je flatteert? Of hoe je met gekleurde accessoires zoals schoenen, brillen, stropdassen en sieraden je eigen stijl creëert?

1 tot 4 personen.

Met behulp van verschillende voorbeelden en materialen laat ik mijn klanten op een interactieve manier zien wat kleur met je doet. Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur.

Gaandeweg de workshop “kleur geven aan je werkende leven” kom je erachter welk kleurentype je bent.  contact

Vanaf 5 personen.

Dan is de workshop interactief, deelnemers gaan zelf aan de slag met duidelijke analysedoeken. Zilver/goud analyse voor sieraden. Bepalen kleurtype tot 12 types. Deze analyse is  volledig  betrouwbaar en natuurlijk controleer en begeleid ik de analyse.

Als je weet welke kleuren je laten stralen, kun je je kleding, haar en make-up daarop aan passen.

En dat scheelt een hoop gedoe in winkels, bij de kapper of de opticien. Na het advies krijgt iedereen zijn persoonlijke kleurenkaart en PDF van zijn persoonlijke kleurentype. Ik wil een afspraak maken.

Workshop "Kleur geven aan je werkende leven"

Wil je gratis tips of nieuws? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Wil je meer weten? Contact.

Workshop ‘Kleur geven aan je werkende leven’

Investering 97 euro voor jou alleen. Cadeaubon? kleuradvies cadeaubon

2 personen 90 euro p.p. Cadeaubon? 2 pers kleuradvies cadeaubon 

Leuke workshop voor o.a. je collega’s? 

Investering vanaf 5 personen 55 euro p.p.  Meerdere personen op aanvraag.  Contact

Klanten vinden van deze workshop:

Marieke: Een super middag! Ik kende wel de kleurenleer van Johannes Itten, ik heb ook het boek, maar had me nooit gerealiseerd dat het ook kon worden toegepast op kleding. Wat ik mooi vond om te zien dat de kleur van huid en ogen echt veranderde door de omgevingskleur. De kleur deed wat voor je of niet! Dus ik ben blij met de kleurenkaart. En met het advies van de lipgloss en het ooglijntje.

Arlette: Een leerzame en gezellige middag, waarbij vooral de persoonlijke aandacht voor een ieder er uit sprong. Ik heb een gedegen advies gekregen over wat voor type ik ben. Met ook nog ruimte voor mijn eigen mening en smaak. Nu met de gekregen kleurenkaart zelf aan de slag. Erg handig! Hopelijk zie ik de zomer/herfst straks in mijn garderobe terug!

Marloes:

We vonden het ook een fijne ochtend. We zijn daarna wezen winkelen en hebben het kleurenpaspoort meteen toegepast, heel leuk om te zien hoeveel beter de geadviseerde kleuren staan!

Woonzorg Mepppel: Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.

Bedrijven waar STIJLwerkt deze workshop heeft gegeven:

isala-klinieken  logo                

STIJLwerkt