Image
Top
Menu

Workshop “Ontdek je ultieme passende kledingstijl”

Workshop ontdek je ultieme passende kledingstijl.

workshop ontdek je ultieme passende kledingstijl

stijlwerkt

Heb je een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Heb je smalle schouders en brede heupen, waardoor de meeste jurken niet goed zitten? Wil je weten hoe je volle lichaamsdelen slanker kunt laten lijken? Wil je er jonger uit zien? Of wil je als vrouw, er vrouwelijker uit zien?

Als man wil je je eigen stijl. En niet beïnvloed worden door anderen? Wil je weten wat je heel mooi staat? Welke kleding en welke accessoires? Maak dan een afspraak. Gun het jezelf. Het advies bespaart je miskopen. En dat scheelt geld.

De workshop “Ontdek je ultieme passende kledingstijl” is dan iets voor jou. Ik laat je zien welke stijlmix in je lichaam zit en welke kleren en accessoires dat mooi kunnen benadrukken.

Neem een paar kledingstukken uit je eigen kast mee; de toppers en floppers. Dan leer ik je hoe je met je eigen kleding de juiste combinaties maakt.

Combinaties wat je zelf niet eerder zou hebben bedacht, wat wel en niet flatteert en hoe je voortaan efficiënter kunt winkelen. Zo komt je lichaam niet alleen mooier uit, maar scheelt het ook in je portemonnee. Want je hebt minder kleding nodig als je met basisstukken en fraaie accessoires een verzorgde, persoonlijke stijl kunt vormgeven.

Ben je met een groep collega’s? Meer dan 4 personen? Dan is deze workshop interactief. Hoe zien jouw collega’s jou? Welke complimenten krijg je? Welke kleding past bij jouw lichaam? De workshop is aan te passen naar een grote groep. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis tips of nieuws? https://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Ik wil een afspraak maken. .

Workshop ‘Ontdek je ultieme passende kledingstijl’

Persoonlijk 169 euro. 2 personen 149 euro p.p.

Cadeaubon aanschaffen?stijladvies cadeaubon

Cadeaubon stijladvies 2 personen. 2 personen stijladvies

Vanaf 5 personen is de workshop interactief. Prijs op aanvraag.

afspraak maken?

Klanten vinden van deze workshop:

Ineke v/d Brink: Bepaalde dingen die goed waren heb ik wat meer uitgebouwd, zoals jasjes en sjaals. Ik durf wel wat meer, ga niet zo snel weer in het geijkte terug. Ik weet nu wat ik kan gebruiken en kan sneller beslissen over het kopen van kleding. Krijg over mijn haar wel alleen maar complimenten ten over.

Janita: “Een tijdje geleden heb ik van Tiny een kleur- en stijladvies gehad. Ik merk nog steeds dat ik er baat bij heb. Het is fijn om te weten welke kleuren bij mij passen, wat ik kan laten liggen en welke kledingsoort bij mij past. Ik vond het leuk om te zien welke halslijn/ hals vorm van de kleding goed bij mij past, daar let ik nu veel beter op dankzij het kleur- en stijladvies. Het kleur- en stijladvies van Tiny maakt het onder andere mogelijk om er mooier uit te zien door simpelweg de juiste kleuren en kleding te dragen.”