Image
Top
Menu

Zichtbaarheid en uiterlijke presentatie. - STIJLwerkt

Zichtbaar jezelf? Zelfverzekerd?

Maak het jezelf makkelijk, laat mij jou helpen om jou zelfverzekerder te laten zijn met jouw uiterlijke presentatie. En, dat kan al in 1 dag! Niet meer twijfelen voor de kast met “wat moet ik aan”!

Sta jij met plezier voor de spiegel?

STIJLwerkt

Vaker in beeld komen is essentieel om met je bedrijf te groeien.

Maar hoe doe je dat? En, hoe laat je jezelf zien op een professionele manier? Waarbij je jezelf kunt blijven. En, zelfverzekerder wordt met je uiterlijk.

Wil je meer zichtbaar zijn?

Dan zal je uit je comfortzone moeten komen met je uiterlijke presentatie en zichtbaarheid.

Veel ondernemers en HR managers worstelen met hun uiterlijke presentatie en zichtbaarheid.

Heb jij Kledingstress en keuze als je naar een bepaalde gelegenheid toe moet? En, ben jij altijd druk? Heb je geen idee wat je aan moet doen?

Merk je dat je kleding niet meer bij je past, wie je bent geworden?

Wat kleding betreft?..doe je maar wat?

Weet je niet, of het allemaal ook echt mooi staat? Waarom het niet bij je lichaam past?

STIJLwerkt
Stijlwerkt

Wil jij weten hoe je het best gekleed kunt voor groepen en klanten?

En in welk contrast ( donker met licht gecombineerd) jij het snelst wordt opgemerkt? Als jij daar aan toe bent help ik je met je uiterlijke verschijning.

Dan help ik je in één dag. Het scheelt tijd en geld. En het resultaat is een zelfverzekerd en tevreden gevoel over je uiterlijke presentatie.

Door zichtbaar te zijn met jouw kwaliteiten waar jij goed in bent, die jou onderscheiden. Die krachtig zijn, creatief, charmant & elegant zijn of juist rebels of een beetje gek, dat maakt jou zichtbaar, mooi en krachtig.

In één dag bepalen we, wat zijn jouw kernwaardes? Wat wil jij uitstralen en welke stijl heb jij?

We gaan door jouw bestaande kleding. Waarom? Om te kijken wat kan weg en wat heb je nodig. Ook leer ik je combinaties maken van je bestaande kleding. Meestal heb je meer in je kast dan je denkt. Door te kijken in jouw bestaande kleding kan ik niet alleen jouw uiterlijke stijl, maar ook jouw innerlijke stijl bepalen.

Daarna gaan we kijken, wat heb je nog nodig? En, welke items? Bij de een kan dat nog een aantal mooie stukken zijn. Bij de ander zijn het accessoires die het hem nog doen.

Shoppen

We gaan op zoek naar; wat maakt jou uniek?

Innerlijk en uiterlijk in overeenstemming. We gaan kijken naar de 5 noodzakelijke elementen van jouw uiterlijke presentatie. Elke verandering van een element heeft meteen effect op je uitstraling.

Het resultaat: Je hebt representatieve, comfortabele outfits.

Je bespaart tijd en geld. Naar buiten treden wordt ontspannen. Bovenal straal je kracht uit. je kunt tevens beter op je boodschap focussen.

Vooraf ontvang je een paar opdrachtjes ter voorbereiding. Zodat je het meest uit deze dag haalt, en ik mij goed kan voorbereiden op jouw specifieke wensen.

Kledingadvies in 1 dag. Contact

Femke Kingma: HR professional/adviseur/Projectleider ; Via internet kwam ik op t spoor van Tiny en dat was een top treffer.

Als zelfstandige wilde ik meer zichtbaar zijn. Tiny heeft mij niet alleen geholpen om passende kleurenanalyse te doen, maar ook mij letterlijk laten zien welke kleding mij krachtiger maken. Ik kan zelf best goede kledingcombinaties maken, maar Tiny wist daar nog meer aan te voegen.

Het gesprek over de kleurenmatrix geeft een verdiepende slag, waarmee ik direct mee aanneemt slag ben gegaan. Ik ben echt blij met het resultaat, de deskundige én persoonlijke stijl van begeleiden van Tiny.

Karin vd T: ik vond het leuk en erg leerzaam. In de toekomst maak ik graag nog eens gebruik van je aanbod en overig advies.